Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Frugtplantesorter

Når først du har en frugtplante, vil du aldrig have andet! Pluk lækre frugter fra dit eget frugttræ. Dyrk selv de friskeste jordbær og lav marmelade af de sødeste bær. Enhver kan gøre det! Vores frugttræer er nøje udvalgt til et godt høstudbytte. Du får 100 % vækstgaranti på vores frugtplanter og træer.

Filtrer
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Jordbærplanter er en af de nemmeste og hurtigste planter til at dyrke og producere frugt.

Jordbærplanter kan dyrkes i haven eller i hængende kurve på en altan, hvis du ikke har plads udendørs. Frugtproducerende sæson kan forlænges fra marts til november ved at plante et par forskellige jordbærplantesorter.

Vi leverer store bare rodede jordbærplanter for de bedste resultater

Strawberry Maxi Fructa producerer enorm frugt. Strawberry Maxi Fructa frugtkød er ret fast med en saftig smag. Strawberry Maxi Fructa kan lide at blive godt fodret med noget organisk gødning omkring planterne og masser af solskin.

Jordbær Ostara producerer store mængder søde smagende frugter og er ikke så tilbøjelige til svampeinfektioner som andre sorter. Strawberry Ostara klarer sig godt i en bred vifte af vækstbetingelser og jord; den kan dyrkes i haven eller i store potter. Disse rigeligt frugtbare Ostara-jordbær har en løbende frugtproducerende kapacitet.

Tip; for jordbær plantet i haven plant dem i rækker og dæk hver række med halm for at holde frugten ren og slugfri.

Plantning af jordbær

Jordbærplanter er en fremragende plante til amatørgartnere. De er ikke hårdføre om foråret. Det er vigtigt at finde et sted, hvor de har mindst risiko for frost og vind. Vælg den mest solrige placering i din have. Plant aldrig jordbær, hvor der er dyrket tomater eller kartofler - da dette kan give rodproblemer videre. Sommerfrugtende jordbær kan plantes i slutningen af august / begyndelsen af september eller begyndelsen af april. Løberne kan presses i potter i jorden. Det tager 3-4 uger at etablere sig, på hvilket tidspunkt de kan transplanteres i din have 45 cm fra hinanden. Indarbejd så meget organisk materiale eller gødning som muligt i jorden.

Formerende jordbær

Jordbær er en af de lettere planter at reproducere, da de skaber udlæg (en lang stilk, der bærer en ung plante i slutningen). Det er vigtigt at vælge en sund plante og vælge de stærkeste offshoots. Pres den i en gryde fyldt med kompost, og brug ledningen til at holde den på plads. Anbring gryden i jorden ved siden af den modne plante og vand, når jorden er tør. Når planten har etableret sig, kan du derefter flytte den til de andre planter for at bære en overflod af jordbær næste forår. Du kan dyrke dine jordbær tidligere, hvis de dyrkes under et låg fra januar og fremefter.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®