Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Store stueplanter

Leder du efter en stor stueplante med en længde på op til 160 cm? Vi har dem i topkvalitet og til en konkurrencedygtig pris. De bringer atmosfære til dit indre og giver ekstra ilt i luften. De er smukke og grønne. Fordelen ved større stueplanter er, at de er stærkere end de mindre sorter. De er også nemme at vedligeholde. Du finder ikke disse store stueplanter billigere andre steder, og de vil blive leveret til dit hjem hurtigt og godt pakket ind.

Filtrer
Vis som Liste Gitter

19 varer

Stigende orden
Vis som Liste Gitter

19 varer

Stigende orden

Vælg et stort stueplante

Imponere med store stueplanter i din stue. Disse stueplanter er spektakulære og meget dekorative. Denne grønne værelseskammerat giver din stue en unik og moderne karakter. Vi har derfor et stort udvalg af store indendørs planter online. Uanset om du går efter en hip Monstera med sine specielle tropiske blade, Dracena eller en smuk Ficus. De vil straks gøre dit hus til en ægte grøn oplevelse.

Disse store indendørs planter varierer i længde mellem 1 meter og 1,75 meter, så du har straks noget i stuen. Større indendørs planter skaber dybde i dit værelse, så din stue ser større ud, underlig men sand! På grund af deres størrelse er de velegnede til at placeres direkte på jorden i stedet for på vindueskarmen, og på grund af den store bladoverflade har de en ekstra gunstig effekt på indeklimaet. Køb en passende krukke direkte, så er den helt færdig!

Bestil store indendørs planter online på Plantazon

Med alle vores store indendørs planter får du standardblomstringsgaranti. Hvis du ikke er tilfreds, får du nye planter eller dine penge tilbage. Du kan bestille uden bekymring. Vi har de bedste kvalitets store indendørs planter og leverer dine planter hurtigt. Du kan også forkæle din plante med ekstra lækker plantemad.

Se også på vores andre stueplanter. Ligesom den meget populære aloe vera, sanseveria og calathea.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®