Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Klematis

Filtrer
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Clematis klatrer mod vægge, skure og pergolaer

Clematis er meget alsidige klatreplanter, de kan ses vokse næsten overalt over hække og vægge eller op en trellis eller et træ og kan producere hundreder af blomster over en lang periode.

Bredt betragtet som dronningen af klatrere Clematis er alsidige planter i en stor variation af former og farver. De fleste producerer enkeltblomstrer, men nogle er dobbeltblomstrende og et par pæonblomstrende sorter.

De fleste Clematis-planter er løvfældende med blot nogle få stedsegrønne sorter.

Clematis-blomster kommer i mange former og størrelser, de fleste er enkle, der er nogle dobbelt- og flerblomstrende sorter. Clematisblomster har ikke kronblade i stedet for deres bægerblade ligner kronblade, de er kendt som kronblade.

Der er en enorm variation i højden af Clematis, nogle er små, mens andre i montana kan vokse så højt som 40ft. Vælg Clematis til planter til alle årstider; start med en Montana-type som Clematis montana Rubens til det tidlige forår, til det sene forår tidlig på sommeren kan du vælge en Clematis Multi Blue eller den velkendte Nelly Moser, til højsommer til det tidlige efterår kan du bruge en Jackmanni, en Ville de Lyon eller til eksempel eller en Hagley Hybrid. Der er masser af sorter at vælge for hver sæson.

TIP: "Reglen om grønne tommelfingre ved plantning af Clematis er, plant Clematis med tykke kødfulde rødder dybt, (ca. 10 cm. Jord oven på rodkuglen). Clematis med tyndere vævrødder skal plantes selv med overfladen, ingen ekstra jord oven på rodkuglen. 'Deres fødder i skyggen og deres hoveder i solen'.

Sådan beskæres Clematis

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®