Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Magnolia

Filtrer
Vis som Liste Gitter

14 varer

Stigende orden
Vis som Liste Gitter

14 varer

Stigende orden

Magnolia laver et sensationelt accenttræ

Magnolia træer er nemme at vedligeholde i både store eller små haver.

De nye Magnolia-sorter tilbyder et udvalg af farver fra ren hvid til lyserød og citron; træer til store haver eller kompakte voksende træer til store potter og kanter.

Sådan plejer du din Magnolia

Kompakte magnoliatræer er ideelle til en have i gennemsnitlig størrelse. De kan plantes i store containere eller som fritstående prøvetræer. De blomstrer midt til sent på foråret. Blomsterne bæres før bladene. De foretrækker beriget jord og en solrig beliggenhed, de producerer ikke blomster, hvis de plantes i skyggen.
Du kan plante dem om efteråret eller foråret i et stort plantehul fyldt med 50% matjord og 50% tørv. Vand rodkuglen godt ved modtagelse og anbring den i det forberedte plantningshul, de kræver god dræning. Fyld op med forberedt jord. Tryk godt på, og vand godt i de næste par uger.

Magnolias kan lide en økologisk topdressing i det tidlige forår. De skal være beskyttet mod hård vind. Fjern dødt træ om sommeren efter blomstring, og skær eventuelle rodede bits væk. Magnolias hader at blive forstyrret og kan ikke lide beskæring, så vælg et rum, hvor de har masser af plads til at vokse. Fjern aldrig store grene fra gamle træer, da sårene aldrig vil heles.

Køb Magnolia i online haven center Plantazon

Du kan købe Magnolia hurtigt og nemt på Plantazon, dit online havecenter. Vi har et stort udvalg af Magnolias at vælge imellem direkte fra børnehaven.

På alle vores Magnolia-buske får du standardgaranti for vækst og blomstring, hvis du ikke er tilfreds, får du nye planter eller dine penge tilbage. Så du kan bestille med ro i sindet. Vi har de bedste buske.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®