Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Buske til skygge

Buske, der klarer sig godt i skygge, ideelle til de mørkere pletter i din have. Mange af disse skyggebuske vokser vildt i skovområder, hvor der også er relativt lidt lys.

Filtrer
Vis som Liste Gitter

Varer 1-48 af 137

Stigende orden
Vis som Liste Gitter

Varer 1-48 af 137

Stigende orden

Vi har alle lidt skygge i haven

men dette bør ikke ses som et problem, da der er så mange skygge-tolerante planter til rådighed for at lyse selv de mørkeste områder. Vi har sammensat en liste over nogle af de mest populære skyggeelskende planter, der hjælper dig på vej til en farverig have.

Bedste buske til skyggefulde haver

Skyggeelskende planter er meget vigtige for mange haver, da de kan bringe lys til mørkere områder i haven. Tag for eksempel en broget Hosta, det strålende løv forbedrer det mørkere område i haven og lyser det op.

Det er godt at bemærke, hvor længe området er i skyggen, når du vælger dine planter, nogle planter vokser i delvis skygge med kun et par timers sol hver dag, mens andre vokser i næsten total skygge.

Køb sikkert på center Plantazon

Du kan købe buske til skyggefulde haver hurtigt og nemt på Plantazon, dit online havecenter. Vi har et stort udvalg at vælge imellem direkte fra børnehaven.

På alle vores buske til skygge får du standard vokse og blomstre garanti, hvis du ikke er tilfreds får du nye planter eller dine penge tilbage. Så du kan bestille med ro i sindet. Vi har de bedste buske.

Se også på vores andre buske. Såsom den meget populære rhododendron, buxus buksbom og hortensia.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®