Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Allium

Allium blomsterløg giver karakteristiske blomster, normalt i lilla og hvide. De store sorter som gladiator kan gro blomster op til 25 cm i diameter på 1 meter høje stængler!

Filtrer
Vis som Liste Gitter

13 varer

Stigende orden
Vis som Liste Gitter

13 varer

Stigende orden

Allium blomsterløg er meget dekorative medlemmer af løgfamilien

Alliumplanter vokser fra blomsterløg eller jordstængler. Alliumblomster bæres på bladløse stængler fra slutningen af foråret til forsommeren. Blomsterne på nogle Allium-sorter, såsom Allium Gladiator, er meget store; de er perfekte til både friske og tørrede blomsterarrangementer.

Vores store udvalg af Premium Allium blomsterløg leveres direkte fra Holland, 100% garanteret, hurtig levering.

Sådan plantes de større Allium-sorter

De store kugleformede alliums som Aflatunense - Gladiator - Mount Everest - Giganteum - Hans fremragende - Allium nigrum og Schubertii producerer alle store blomsterhoveder og har store løg, meget større end den lille pære Alliums som Moly og Rosenbachianum og Oreophilum, de er de små Allium-pærer, der varierer i pærestørrelse mellem 4 - 7 -8 cm) Derfor er plejevejledningen for de mindre i under forskellige pærer.

De store allium-pærer plantes bedst på et beskyttet sted, da de store blomsterhoveder vil fange vind og beskadige blomsterhovederne. Plant dem i en dybde på 10 - 12 cm.

Plant dem på det forberedte sted, og læg den spidse spids opad, og tryk dem forsigtigt ned. Opbryd jordbunden i finere jord (fjern klumper) og udskift jorden gradvist over de plantede løg. Vand altid godt efter plantning.

I det tidlige forår, når spirerne bliver visuelle befrugtning med noget organisk gødning. Vi anbefaler en barkflis over det nyplantede område. Så snart du ser en spirer komme frem afhængigt af placeringen, vil du måske placere en stok ved siden af stilken for at beskytte den.

Placer sukkerrøret lidt væk fra midten af planten ellers kan du tvinge sukkerrøret ind i pæren. Fjern det døde løv, efter at planten har blomstret, og stilken er visnet ned. Marker placeringen for beskyttelse af pæren.

Anlægget dukker op igen næste sæson.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®