Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Strøelse planter

Strøplanter til stor eller lille have, vi har alle populære etårige plantearter. Vælg fra vores udvalg af økologiske planter og gør din have attraktiv med de smukkeste blomsterfarver. Sengeplanter kaldes også etårige og er elsket for deres langblomstrende og hårdføre sorter. Uanset om du går efter en petunia, begonia eller den hårdføre viol, får du altid gratis blomstring og vækstgaranti fra os.

Filtrer

Giv din have en sæsonbestemt makeover med nogen af vores strøplanter!

Vores sortiment af overkommelige planter giver din have et øjeblikkeligt boost af farver, der varer i måneder i træk, indtil frost ankommer! Strøplanter har en lang blomstringsæson, og dette gør dem perfekte til dyrkning i kurve eller containere, senge eller kanter eller vindueskasser.

Vi har mange sommerstrøplanter at vælge imellem end de sædvanlige petunier og morgenfruer. Strøplanter kommer i alle former og størrelser, propplanter og pottevarianter.

Kosmos, Begonia, Lobelia, pelargoner, søde ærter, Fuchsia, sæsonfisk er en vigtig del af dit havedesign og er perfekte til udfyldning af huller mellem buske eller stauder.

Etårige falder ind under to kategorier - hårdfør og halvhård. Hårdførte enårige kan dyrkes og nydes udendørs og kan stå ved køligere temperaturer, selvom de mere ømme halvhårdede enårige har brug for beskyttelse mod frostnætter og ikke bør plantes ud, før al risiko for frost er gået. Deres sæson er forbi, så snart første frost ankommer i slutningen af efteråret.

Sådan plejer du mine sengeplanter

Årlige sengeplanter som petunier, lobeliaer og travle lizzies og stedmoderblomster er ikke så vanskelige at dyrke, følg bare nedenstående tip:

Fjern planterne fra deres beholdere, hvori de er rejst, fra Seed, de er næsten altid rodbundne i denne container. Knæk bunden af rodkuglen eller kryds den med en skarp kniv, dette vil tilskynde planten til at udvikle et stærkt rodsystem i din kant eller kurv-planter. Soak planterne inden plantning. Plant dem i en kombination af 1/3 pottekompost og 2/3 af jordjord (bland det godt).

Plant dem ikke dybere end rodkuglens overflade (øverste side), og pres jorden rundt omkring dem. Giv planterne organisk gødning og vand i brønden. I løbet af sæsonen skal du fjerne de falmede blomsterhoveder, så snart de falmer, og fodre hver anden uge med en opløselig gødning.

For at gårdhaveplanter skal dyrkes i store beholdere som spanske margueritter - Lobelia ricardi - Tibouchina og Abutilon Bell, skal du behandle dem som ovenfor, men forbered beholderen Jord som følger: Brug 1/3 groft sand - 2/3 af pottekompost og bland noget organisk gødning gennem jorden. Læg et godt lag småsten i bunden af planterne, dette vil hjælpe overdreven vand med at dræne frit, da mange beholderplanter ikke trives på grund af vandtæt jord. Gød plantagerne hver anden uge med en opløselig gødning, eller brug gødningstabletter med langsom frigivelse. Gødningstabletter med langsom frigivelse fodrer dine planter i ca. 6 måneder. Anbring den større gårdhaveplante i dybe underkopper, hvor du kan give vand næsten dagligt

Køb haveplanter online på Plantazon

At købe planter online er sikkert og nemt hos Plantazon. Online havecenter for munter have sjov. Nem bestilling af alle planter og hurtig levering. Betal let og ikke gode penge tilbage. Stort udvalg af premium lager i huset at vælge imellem.

Med alle vores planter får du vokse og blomstre forsikring, hvis du ikke er tilfreds får du nye eller dine penge tilbage. Du kan bestille uden bekymring. Vi har den bedste kvalitet. Du kan også befrugte dine planter med ekstra lækker plantemad.

Andre populære planter, du måske kan lide, er Bonsai-træer og blomsterløg. Se også vores have Stauder og buske.
Vi har også et stort udvalg af kageplanter for en vidunderlig grøn stemning i dit interiør.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®