Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Caryopteris

Buddleja eller også kaldet sommerfuglebusk blomstrer meget rigt og som navnet antyder, er den populær hos sommerfugle, der formår at nå nektaren i de smalle enkelte blomster med deres lange tunge. Vi har flere typer buddleja i forskellige farver. Fra små varianter af buddleja, som også egner sig til krukker på en terrasse, til store sommerfuglebuske, der kan blive op til 3 meter høje.

Filtrer
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Der er flere sorter af Caryopteris, men Caryopteris x clandonensis er en af de mest populære og hårdeste tilgængelige.

Caryopteris kræver nærende, humusrig, godt drænet havejord. Når de er etableret, kræver de ikke yderligere vanding, ser godt ud, når de plantes med andre sensommende blomsterplanter såsom solidago eller Asters.

Når planterne modnes, skal du beskære alt dødt træ i midten. Det er en temmelig lav vedligeholdelse, busket busk med lækker krydret duftende løv, der ligner duften af lavendel perfekt til små eller store haver.

Caryopteris kan dyrkes fra frø eller formeres ved stiklinger af blødt træ i det sene forår. Bladene vender langsomt tilbage om foråret, så du skal være tålmodig, hvis din ligner en død kvist, skal du bare ridse barken med neglen for at se, om den er i live eller ikke.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®