Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Klatreroser

Roser er prikken over i'et til din have. Denne unikke haveplante med sine karakteristiske blomster fås fra den klassiske terose til de mere moderne floribunda-varianter. Plant en klatrerose for smukke højblomstrede dekorationer eller dekorer din have med en farverig bunddækkerose. Dyrket med omhu og kærlighed for 100% blomstrings- og vækstgaranti.

Filtrer
Vis som Liste Gitter

24 varer

Stigende orden
Vis som Liste Gitter

24 varer

Stigende orden

Klatreroser er ikke kun smukke, de er også meget nyttige

Hurtigt dækker stygge vægge eller hegn i smukke blomster slør.

Rambling roser forveksles ofte med at klatre roser, men de er ikke de samme, klatrere er gentagne blomstrer, der producerer blomster hele sommeren og efteråret, mens vandrende roser kun producerer en flush af blomster en gang i begyndelsen af sommeren.

Klatreroser kan enten gøre deres egen vej gennem træer eller over menneskeskabte strukturer, eller de kan bindes og trænes til at vokse op en ramme. Klatreroser sender lange skud ud, og deres torner hjælper dem med at fastgøre sig selv til det, de klatrer.

Klatreroser blomstrer kraftigt om foråret efterfulgt af spredt blomstring hele sommeren. Klatreroseblomster kan være enkelt, halvt dobbelt eller dobbelt og er næsten alle duftende. Deadheading eller fjernelse af falmede blomsterhoveder fra klatreroser hjælper dem med at producere flere blomster senere på sæsonen.

Træn klatreroser i løbet af efteråret, mens deres nye bløde stængler stadig er bløde nok til at blive bøjet uden at bryde dem. Klatreroser skal beskæres tilbage om vinteren, efter at blomster er falmet.

Hvorfor ikke tilføje vores Culvita Rose Gødningsgødning i din kurv, da den indeholder alle de næringsstoffer, der er vigtige for sund vækst og en overflod af smukke blomster og sundt løv.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®