Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Roser

Roser er prikken over i'et til din have. Denne unikke haveplante med sine karakteristiske blomster fås fra den klassiske terose til de mere moderne floribunda-varianter. Plant en klatrerose for smukke højblomstrede dekorationer eller dekorer din have med en farverig bunddækkerose. Dyrket med omhu og kærlighed for 100% blomstrings- og vækstgaranti.

Filtrer

Roser er en af de mest populære havebuske nogensinde

Vi har mange af de mest populære rosenvarianter, såsom klatreroser, bunddækkeroser, Polyantha-roser og engelske roser.

Smukke og alsidige roser forbliver verdens mest populære buske.

Mange forskellige rosenvarianter til din have. Overkommelig, fuldt garanteret, levering hjem inden for en uge! Roser danner en stor gruppe af buske og klatrende eller efterfølgende planter og er meget populære på grund af deres skønhed og duft. Vi har valgt de bedste sorter. Køb nogen af vores roser, du vil ikke fortryde det

Roser vokser godt i fuld sol og næsten enhver havejord, så længe den er godt drænet.

Plantning af roser

Plant roser i et mellemrum på mindst 30 x 30 x 30 (12x12x12 "). Fyld hullet delvist med en blanding af pottekompost groft sand beriget med nogle organiske gødningspiller. Placer planten i hullet i en sådan dybde, at graft er ca. 3 cm (1 ") under overfladen. Fyld hullet op med jordblandingen, mens du gør det, løft bøsningen lidt op og ned, så jorden bliver fyldt rundt om rødderne overalt (for at undgå luftlommer). Tryk jorden fast med foden og fyld den op.

Vand godt og fyld op omkring bunden af busken, hvis transplantatet bliver eksponeret. Vand godt i to uger. Hvis du planter bare rodede rosenbuske, tilrådes det at suge rødderne natten over inden plantning i en spand med vand.

Pleje af dine roser

I sensommeren har din rosenhave brug for ekstra pleje, fordi varme kan være deres værste fjende. Vand altid roser fra rødderne op. Vanding af roser ovenfra og ned kan forårsage svampeproblemer. I tørre magi vand dagligt. Beskyt dine roser mod svampesygdomme ved at sprøjte fungicid ugentligt. Hold altid midten af dine buske fri for vækst. Dette hjælper med at holde insekterne væk og tillader luften at cirkulere, hvilket resulterer i mindre svampeinfektioner.

Beskæring

Kom godt i gang er det vigtigt, at du bruger rene skarpe værktøjer for at forhindre spredning af infektion. Det bedste tidspunkt at beskære de fleste rosenbuske er i slutningen af vinteren eller det tidlige forår. Undersøg din rose for at bestemme, hvornår den skal beskæres.

Tidlig blomstrende roser blomstrer ved sidste års vækst, så blomsterne ødelægges, hvis du beskærer for tidligt, tidlige blomstrere beskæres bedst efter blomstring. Hvis de blomstrer på ny vækstbeskæring, mens de er i dvale, eller når de lige er ved at bryde dvalen.

Skud, der er blevet brune og sprøde, kan sprede sygdomme til sunde skud, så det er bedst at begynde med at trimme dem af. Fjern eventuelle svage stængler, og hvis der er tegn på meldug.

Fjern gamle stængler fra midten for at gøre det mindre overfyldt, dette hjælper lys og luftcirkulation og giver et fundament af grene, der kan skæres ned til knæet. Beskær roser i en vinkel, direkte over en knopp, der vender udad, skal snitene hælde væk fra knoppen.

Hold dem blomstrende

Skær eventuelle falmede blomsterhoveder af, så snart de vises. Når den første overflod af blomster er forsvundet, kan du afskære ca. 30 cm (12 ”) af skydespidserne.

Det er vigtigt ikke at afskære dekorative hofter, da disse afslører frugtbær i løbet af efteråret.

For de bedste resultater skal du fodre din rosenbuske med en rosengødning med højt kaliumchlorid i juli, de har brug for dette for at fremme ny og busket vækst, da det bruger meget energi til at producere blomsterne. To håndfulde pr. Busk er nok. Bland dette i jorden omkring din busk, og giv rigeligt med vand. Efter vanding påfører du derefter et lag barkflis 5 cm 2 ”(godt rådnet organisk materiale) over jorden for at sikre gødningen.

Befrugte

I løbet af efteråret skal du rydde op på din rosenkant og bringe ekstra kompost omkring rosenbunden, så hele brache-bunden er dækket af jordkompost (højen rundt om bunden af busken)

I løbet af februar spredes ca. en gaffel gødning omkring og over bunden af rosen. Dette vil gradvist arbejde sig ned i jorden og nærer langsomt busken, de kan lide dette meget.

I løbet af maj og juli gives en sammensat gødning Special sammensat til roser i henhold til instruktionerne på emballagen. Giv roser om sommeren på varme dage ekstra vand, men kun om aftenen og aldrig på løvet altid nedenunder, ellers kan din rose udvikle en svampeinfektion som sort plet.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®