Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Hardy Fuchsia

Buddleja eller også kaldet sommerfuglebusk blomstrer meget rigt og som navnet antyder, er den populær hos sommerfugle, der formår at nå nektaren i de smalle enkelte blomster med deres lange tunge. Vi har flere typer buddleja i forskellige farver. Fra små varianter af buddleja, som også egner sig til krukker på en terrasse, til store sommerfuglebuske, der kan blive op til 3 meter høje.

Filtrer
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

En hårdfør fuchsia har ikke brug for ekstra beskyttelse om vinteren, når den først er etableret

Fuchsia er en slægt i familien Onagraceae med omkring 100 arter. Vinterharde fuchsiaer er hårdføre nok til at blive brugt som hække og i permanente plantager.

De blomstrer med elegante klokkelignende blomster fra den tidlige sommer og vil fortsætte med at blomstre, indtil frosten kommer! Alle fuchsiaer vokser i frugtbar, fugtig, men godt drænet jord, med ly for kolde, tørrende vinde er bedst. Fuchsias foretrækker skygge den varmeste del af dagen.

For at sikre, at dine hårdføre fuchsia-planter overlever den hårde vinter, anbefaler vi, at du anvender en kompostbark eller bark omkring bunden af dine planter om efteråret.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®