Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Nåletræs hække

Filtrer
Vis som Liste Gitter

4 varer

Stigende orden
Vis som Liste Gitter

4 varer

Stigende orden

Nåletræer er fremragende vindskærm og vokser godt i tørre, blæsende omgivelser

Nåletræ er en meget stor gruppe af hovedsageligt træer og nogle buske. De giver interesse året rundt og er værdsatte for deres forskellige former og farver. De fleste nåletræer er faktisk stedsegrønne træer og buske, såsom gran, cypresser, redwoods, enebær og gran.

De kommer i en bred vifte af forskellige former, farver og størrelser lige fra små dværg nåletræer til meget høje træer.

Sådan plejer du en nåletræshæk

Nåletræs hæk er plantet i skyttegrave, graver en grøft bred 50 cm (20 ") og 30 cm dyb. Løsn bunden af grøften, da dette vil tilskynde til nedadgående vækst af rødderne. Bland bunden Jord med noget pottekompost og noget organisk gødning Pellets. Placer træerne i grøften og placer dem på ca. 30 cm (12 "). Hvis du har den korrekte afstand (antal træer x meter), kan du begynde at plante dem, der spreder rødderne og fyldes op med en blanding af matjorden med pottekompost. Brug en plantelinje for at sikre, at du har en lige linje til at plante langs.
Vand godt (dagligt) i de næste 2 uger for at sikre, at der er tilstrækkelig fugt til, at rødderne kan begynde at opbygge nye hvide rødder.

I løbet af de første to år skal du ikke trimme hekken med en mekanisk trimmer, men manuelt med en skarp sekatør (det er bedst). Når hækken har nået den ønskede højde, skal du tage topskuddet ud (brug en linje for at holde højdeniveauet for alle træer). Gød hæk om foråret med oragniske gødningspiller. I det sene efterår tidligt på vinteren giver en dosis magnesiumsalt, dette holder hækken sund og grøn.

Trim foretrækkes i mørkt og regnvejr, det har to fordele; du får ikke svedet løv, og den elektriske trimmer kører bedre på vådt løv (det får vandsmøring). Så godt tøj og en hat, der holder dig tør. Trim aldrig en nåletræshæk med korte ærmer i solen, da nogle mennesker er følsomme over for løv af nåletræer (rød og kløende hud).

En godt trimmet hæk er bredere i bunden og mindre øverst (trekantformet) dette hjælper hekken med at få sollys jævnt på alle sider af træerne.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®