Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Bonsai værktøjer

Alle vores bonsai værktøjer. Hold din bonsai i top stand takket være disse bonsai værktøjer.

Filtrer
Vis som Liste Gitter

15 varer

Stigende orden
Vis som Liste Gitter

15 varer

Stigende orden

Værktøjer til vedligeholdelse og træning af din Bonsai

For at vedligeholde dit bonsai-træ er det vigtigt at bruge de rigtige bonsai-værktøjer. Se vores sortiment af specialiserede bonsai-værktøjer såsom vores bonsai-sekatører og vores sortiment af bonsai-træningstråd.

Bonsai træningstråd bruges til at træne dine bonsai trægrene til at vokse i den retning, du ønsker. Wire er kun tændt, så længe det tager for træet at sætte sig i den ønskede position. Japansk bonsai-tråd er genanvendelig og meget let at anvende på bonsai Aluminiumstråd er let at arbejde omkring bagagerummet og grene og er mindre tilbøjelige til at beskadige grenene sammenlignet med traditionel kobbertråd. Den traditionelle kobbertråd har også sine fordele; den udglødede belægning beskytter ledningen mod korrosion og hjælper med at camouflere sig selv med bagagerummet.

Generelt er det, at jo tykkere grenen er, desto tykkere er den ledning, der kræves for at holde den på plads. Kobbertråd er stærkere end aluminiumtråd med samme diameter. Aluminium kan være lettere at arbejde med, men du har muligvis brug for en tykkere ledning for at udføre det samme arbejde, som en kobbertråd med mindre tykkelse kunne opnå.

For bonsai-ledninger ville den tyndeste anvendelige aluminiumtråd være 1 mm, og den ville være 0,5 mm for den laveste anbefalede kobbertrådstykkelse.

Tråden fungerer ved at bøje træet og undervejs stresse og undertiden beskadige cellerne. Mens træet reparerer skaden, vokser det ind i den form, der trækkes på af tråden.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®