Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Buske

Buske forbliver over jorden hele året rundt. Vores prydbuske bringer farve og struktur og gør din have smuk. Vælg mellem stedsegrønne buske til vores sommerfugle tiltrækkende buske. Vælg den busk, der passer til dig, og plant! Succes er altid sikret med vores 100% blomstrings- og vækstgaranti.

Filtrer

Buskene danner rygraden i en have, de tilføjer tekstur af kontrast og interesse året rundt

Vores buske er ikke dyre og giver dig en nem måde at forskønne banerne og områderne omkring dit hjem på. Vi har på lager en bred vifte af buske og buske af høj kvalitet til salg online.

Der er så mange sorter at vælge imellem, vi har dem i forskellige former og størrelser, nogle er løvfældende, andre er stedsegrønne og giver farve selv om efteråret. De andre producerer blomster, når andre producerer bær. Buskene giver mad og ly, der især værdsættes for fuglene og de mange venlige dyr i haven.

Dekorer din have med buske

Du kan dekorere de 4 årstider ved at kombinere buske, der blomstrer om foråret, andre om sommeren, igen andre med smukke efterårsblade, for ikke at nævne buskene vinterinteresse. Stedsegrønne buske holder deres blade selv om vinteren og forhindrer haven i at være bar i den kolde årstid. Så sats på nåletræer og deres forskellige havne for at skabe smukke vinterscener. Mindre end træer dyrkes buske i potter for at dekorere terrasser og altaner. Bare sørg for, at beholderen er dyb nok til rodudvikling.

Vintervarig

Ligesom de fleste haveplanter dør af om efteråret og tilbringer under jorden om vinteren, forbliver buske over jorden om vinteren. Ved køb er det vigtigt at vide, hvilke egenskaber busken har. Nogle kan være ret høje, og egenskaberne er angivet overalt. På denne måde finder du ikke ud efter år, at busken bliver for stor et bestemt sted i din have.

Blomstrende

De fleste buske blomstrer, men der er også et tal, der med deres bladfarver danner et slående udseende i din have. Serien indeholder et varieret udvalg. Dekorative buske er for eksempel en stor gruppe af haveplanter med blomstringstider, der varierer gennem året. Frugtbuske giver frisk frugt og hortensiaer til en flot have.

Vores buske leveres med komplette og detaljerede planteinstruktioner.

Køb alle dine buske online på Plantazon

Du kan købe buske hurtigt og nemt på Plantazon, dit online havecenter. Betal dine buske let og ikke gode penge tilbage. Vi har et stort udvalg af buske i vores online havecenter at vælge imellem.

På alle vores buske og buske får du standardvækstgaranti. Hvis du ikke er tilfreds, får du nye planter eller dine penge tilbage. Så du kan bestille med ro i sindet. Vi har de bedste buske.

Se også på vores andre buske. Såsom den meget populære rhododendron, sommerfuglbuske budleja og hibiscus.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®