Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Træer

Uanset om du har en stor have eller en lille, passer vores havetræer altid. Nåletræer, ahorn, magnolia osv... de giver alle struktur og udsigtspunkter i din have. Vælg et stedsegrønt træ eller en smuk forårsblomster. Vidste du, at du heller ikke behøver at beskære træer? Tag også et kig på vores udvalg af små terrassetræer, fine til din hoveddør og de kommer alle med vækstgaranti.

Filtrer

Have træer

Træer skaber knudepunkter og giver din have en strukturel rygrad. Der er et træ til de fleste haver store eller små, vælg fra vores sortiment for at finde noget perfekt til din have.

Træer skaber knudepunkter og giver din have en strukturel rygrad.

Der er et træ til de fleste haver store eller små, vælg fra vores sortiment for at finde noget perfekt til din have.

Fuld garanti, levering inden for en uge

Træer er en vigtig komponent i ethvert landskab; de skaber knudepunkter, ly og lys skygge i haven. Vigtigst er det, at de producerer ilt og reducerer kuldioxid i atmosfæren, dette er især nyttigt i nutidens bymiljøer. Træer er et konstant skiftende træk i haven, de skifter med årstiderne og gennem årene vil de ændre størrelse og form, så det er vigtigt at finde nøjagtigt det rigtige træ, der passer til din have.

De vigtigste overvejelser ved bestilling af et træ er den modne størrelse, formen vokser det højt og oprejst, eller er det kort og bredt, er det stedsegrønt eller løvfældende, blomstrer det eller producerer blomster eller frugt.

Vi har et bredt udvalg af træer til næsten enhver havesituation, vælg blandt vores brede udvalg af nåletræer, pryd- eller frugttræer.

Sådan plejer du unge træer

Vanding er den vigtigste aktivitet for at sikre unge træers sundhed. For meget vand kan kvæle rødderne og kan være lige så skadeligt som for lidt vand. Der skal være 45 cm mellem træstammen og eventuelt ukrudt eller græs. Påfør altid barkflis efter plantning; det kan holde jorden varm under køligt vejr og køligt under varmt vejr. Påfør aldrig gødning det første år, hvor du planter træer. De har brug for tid til at blive etableret. Kun beskadigede eller døde lemmer skal fjernes. Også i løbet af det første år skal kun beskadigede eller døde grene beskæres fra træet, og lad så meget af bladoverfladen være intakt som muligt.

I det andet år, hvis træet vokser godt, skal træet kun beskæres, hvor grene gnider sammen. Stak altid unge træer for at få støtte, og de kan fjernes et år efter plantning. Disse overflader er træets madfabrikker.

Transplantere et container dyrket træ i din have

Du skal vælge et sted med masser af plads. Grav et rummeligt hul, stort nok til rodkuglen og lidt ekstra plads. For at støtte træet kan du placere en pæl i en 45 graders vinkel. Tilsæt godt rådnet kompost eller gødning i bunden af hullet. Vand træet, mens det stadig er i potten, fjern det, og placer det i hullet. Fyld hullet med en blanding af jorden, du allerede har fra hullet, gødning og kompost. Tryk forsigtigt jorden ned omkring rodkuglen, og tilføj et lag barkflis 3 ”omkring træet. Bind træet til bålet og giv vand, hvis det er nødvendigt. Bare-rod træer Det er bedst at plante bare-rod træer med det samme for at forhindre, at de skrøbelige rødder tørrer ud. Hvis du ikke kan plante på grund af vejr eller jordforhold, skal du opbevare træerne et køligt sted og holde rødderne fugtige. Pak træet ud og blød i vand 3 til 6 timer. Grav et hul, der er bredere end det synes nødvendigt, så rødderne kan sprede sig frit.

Bare-rod træer

Det er bedst at plante bare rodtræer straks for at forhindre, at de skrøbelige rødder tørrer ud. Hvis du ikke kan plante på grund af vejr eller jordforhold, skal du opbevare træerne et køligt sted og holde rødderne fugtige. Pak træet ud og blød i vand 3 til 6 timer før plantning. Grav et hul, der er bredere end det synes nødvendigt, så rødderne kan sprede sig frit.

Køb træer online på Plantazon

At købe træer online er sikkert og nemt hos Plantazon. Online havecenter for munter have sjov. Nem bestilling af alle træer og hurtig levering. Betal let og ikke gode penge tilbage. Stort udvalg af premium lager i huset at vælge imellem.

Med alle vores træer får du vokse og blomstre forsikring, hvis du ikke er tilfreds får du nye eller dine penge tilbage. Du kan bestille uden bekymring. Vi har den bedste kvalitet. Du kan også befrugte dine træer med ekstra plantemad.

Andre populære planter, du måske kan lide, er Bonsai-træer og blomsterløg. Se også vores have Stauder og buske.
Vi har også et stort udvalg af kageplanter for en vidunderlig grøn stemning i dit interiør.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®