Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Gladioli

Filtrer
Vis som Liste Gitter

19 varer

Stigende orden
Vis som Liste Gitter

19 varer

Stigende orden

Gladioli blomstrer med orkidélignende blomster i slående farvekombinationer og er det ideelle valg til langvarige afskårne blomster

De store blomstrende Gladioli-pæresorter er perfekte til bagsiden af grænsen, og de mindre nanuer Gladioli-løg er gode til mellem stauder i blandede kanter eller beholdere.

Grav løgene op i det sene efterår og opbevar et køligt tørt sted, klar til at plante igen næste sæson. Stort udvalg af Premium Gladioli-pærer direkte fra Holland, 100% garanteret, hurtig levering.

To-tone Gladiolus-varianter som Gladioli Prins Claus og Gladioli Robinetta er perfekte til at skabe et dramatisk og spændende display i haver og buketter.

Sådan plantes Gladioli

Store blomstrende Gladioli og såkaldte dværgtyper er dejlige sommerpærer til grænsen. De giver en masse farve fra juli til efteråret. For at få succes skal du plante dem på solrige steder i din have. Fortrinsvis med en vis beskyttelse mod vind.

Plant pærerne i godt forberedt løsnet jord ved at presse pærerne ned i jorden og dække dem med kun 2-3 cm eller deromkring. Vand godt og giv lidt støtte, hvis det er nødvendigt.

Gladioli-planter kan let vokse op til 125 cm, så nogle stokke kan kræves.

Gød tre uger efter plantning med noget organisk gødning og med en sammensat gødning, når planterne er ca. 1 ft. høj.

Gladioli er fremragende cutflowers til i vasen. Giv dem rigeligt med vand natten før du skærer dem, de holder længere i vasen!

Vores store blomstrende gladioler er spektakulære, ikke kun i grænsen, men også som en langvarig skæreblomst i en stor vase

Hvis du planlægger at bruge dem som sommerblomster, skal du vande dem godt natten før du planlægger at skære dem. De absorberer vandet og holder meget længere i vasen!

Gladioli, ikke kun for grænsen, men også for at blive plantet i blomsterbede, beholdere eller til at blive brugt som blomsterblomst!

Store blomstrende gladioler er ikke hårde, derfor sælger vi dem kun om foråret.

Gladioli nanus er en dværg gladioli med dejlige farvede blomster i bløde pasteltoner

Plante spredt i små grupper for maksimal effekt! Kan også kombineres med dine sommerplanter eller dværge stauder. Dværg gladioler er hårdføre og kan blive efterladt i jorden (give en lille barkflis på toppen) hele året for at formere sig og naturalisere.

Plante Gladioli nanus i kombination med andre dværge stauder såsom Geraniums.

Gladioli nanusblomster er elegant formede og giver et fantastisk display. De er fremragende cutflowers!

Sådan dyrkes Gladioli Nanus

Gladioli Nanus og dens sorter er en hårdfør type dværg gladioli med dejlige blomster
Plant disse fine løg enten om efteråret - efteråret eller om foråret

Efterår - Efterårsplantning: Plant dem i godt forberedt løsnet jord, fjern klumper, plant løgene i en dybde på 4-6 cm, udskift matjorden og giv en god barkflis på toppen. Vi foreslår et lag på ca. 5 cm. Giv i foråret (april) en gødning oven på jorden. Nanus gladioli blomstrer tidligt om sommeren - slutningen af foråret.

Forårsplantning: Plant dem i godt forberedt løsnet jord, fjern klumper, plant løgene i en dybde på 4 - 6 cm, udskift matjorden. Hvis du kan lide at iscenesætte dem, kan du plante dem i batcher mellem april og juni. De blomstrer efter plantedatoen langt ud i slutningen af sommeren.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®