Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Hybrid til roser

Roser er prikken over i'et til din have. Denne unikke haveplante med sine karakteristiske blomster fås fra den klassiske terose til de mere moderne floribunda-varianter. Plant en klatrerose for smukke højblomstrede dekorationer eller dekorer din have med en farverig bunddækkerose. Dyrket med omhu og kærlighed for 100% blomstrings- og vækstgaranti.

Filtrer
Vis som Liste Gitter

19 varer

Stigende orden
Vis som Liste Gitter

19 varer

Stigende orden

Hybrid Tea Rose er den mest populære sort af rose

Krydsning af to typer roser, evige roser og gammeldags te roser oprindeligt oprettet hybrid te roser.

Hybride te-roser kommer i næsten alle farver undtagen blå, de har en smuk form, et spids konisk centrum og ydre kronblade, der reflekterer, når de udfolder sig. Hybride te-roser producerer deres blomster enten enkeltvis eller i klynger på lange lige, opretstående stængler fra den tidlige sommer langt ind i efteråret. De fleste hybridte-roser er duftende, nogle meget stærkt duftende. Blomsterne kan bruges til at skære, da de er langvarige i vasen.

Hybride te-roser har en åben vane og vokser opad snarere end udad. Næsten alle hybridte-roser er gentagne blomstrer, de første blomster vises i begyndelsen af sommeren med spredte blomster langt ud i efteråret.

Fordi hybride te-roser blomstrer gentagne gange, skal de ofte fodres i hele vækstsæsonen med en afbalanceret gødning, der er specielt lavet til roser.

Hvorfor ikke tilføje vores Culvita Rose-gødningsgødning i din kurv, den indeholder alle næringsstoffer, der er vigtige for sund vækst og en overflod af smukke blomster og sundt løv.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®