Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Camellia

Buddleja eller også kaldet sommerfuglebusk blomstrer meget rigt og som navnet antyder, er den populær hos sommerfugle, der formår at nå nektaren i de smalle enkelte blomster med deres lange tunge. Vi har flere typer buddleja i forskellige farver. Fra små varianter af buddleja, som også egner sig til krukker på en terrasse, til store sommerfuglebuske, der kan blive op til 3 meter høje.

Filtrer
Vis som Liste Gitter

9 varer

Stigende orden
Vis som Liste Gitter

9 varer

Stigende orden

Camellia eller Camelia er det botaniske navn på familien Theaceae eller te.

Botanicus Carl Linnaeus opkaldte planten efter jezuiet og botanicus Georg Joseph Kamel Der er 150-200 kendte sorter; den te, vi drikker, er lavet af løvet af Camellia Sinensis. Camellia-sorterne, vi dyrker i haven, er af Masayoshi-stammen, der stammer fra Japan.

Camellia hrubs vokser bedst i en nordvestlig beliggenhed; i en sur jord (tilføj tørv til plantepladsen, hvis den er på en kalkjord) Camellia kan ikke lide tørke og træk. De store blomster er en belønning for den pleje, de har brug for, en veletableret Camellia-busk kan dækkes med hundreder og hundreder af blomster, enten enkelt eller dobbelt, afhængigt af sorten.

Følg de enkle regler: Plant nord-vest i tørvjord, om sommeren hyppigt regnvand, to gange organisk gødning - marts og juni gør det, og du vil have et blikfang i din forårshave.

Beskæring af kamelier

For større beskæring er den bedste tid, mens planten er i dvale fra efterår til vinter.
Mindre beskæring kan udføres når som helst, men gøres bedst efter planten har blomstret, og inden den begynder at udvikle sig nye blomsterknopper, hvis du beskærer inden juni, er du næsten helt sikkert ikke at påvirke næste års blomster.

Beskær i juli eller senere, og du risikerer at skære nogle af næste års blomster af. For store blomstrende sorter fjernes alle blomsterknopper undtagen de udadvendte knopper, dette vil tilskynde til større blomster.

Husk at blomsterknopper er mere hævede end bladknopper.

Mens du vil have et rimelig tæt løv, er det en god ide at åbne planten og lade mere lys og luft ind, hvilket tilskynder til vækst fra nedre ned, dette vil forbedre plantens sundhed og blomstring.

Denne type beskæring indebærer at fjerne små grene og kviste, der har tendens til at vokse ind, beskære ordentligt, gøre snittet tæt på bagagerummet, og efterlad ikke stubbe.

Fjern svage kviste, der kun har en svag terminalknop og ingen sideskudknopper.

Kraftige skud vil have mere end en sund terminal bladknop og laterale på siden.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®