Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Calathea

Calatheas er tropiske stueplanter og spektakulære at dekorere dit interiør med. Denne plante er dyrket for sit attraktive løv og er en yndet stueplante. Mange varianter er tilgængelige i et smukt udvalg af dekorativt løv. De bliver nemt et udstillingsstykke i dit interiør.

Filtrer
Vis som Liste Gitter

27 varer

Stigende orden
Vis som Liste Gitter

27 varer

Stigende orden

Calatheas er også kendt som zebra- eller bønplanter, fordi deres blade om natten foldes op og ligner hænder foldet i bøn

Calatheas er tropiske stueplanter, der tilhører maranta-familien; de stammer fra de amerikanske troper. Calatheas kan lide at dyrkes i lyst indirekte lys. De kræver høj luftfugtighed; bladene bliver brune i kanterne, hvis luften er for tør.

Calathea stueplante i forskellige arter

Calathea-bladene er ovale, ribbet, bølget og dekoreret med de fineste bladtegninger. Disse husplanter ser ikke kun vidunderlige ud, de bevæger sig også. Når solen stiger, åbner bladene, og om aftenen lukker de igen. Undersiden af bladet er fløjlsblød fra nogle arter. Mmm

Calatheas som Calathea Lancifolia, Calathea Makoyana og Calathea Rosea Picta er begge meget dekorative og meget stilfulde. Calatheas er kendt for deres typiske Calathea-egenskaber, såsom bladet, der er grønstribet øverst og lilla i bunden.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®