Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Tricyrtis - Toad Lilies

Filtrer
Vis som Liste Gitter

1 vare

Stigende orden
Vis som Liste Gitter

1 vare

Stigende orden

Den botaniske Tricyrtis kaldte også Toad Liliy

Stammer fra det østlige Asien, hvor de kan ses vokse i naturen ved kanten af skovene. Tricyrtis blomster er smukke og eksotiske ligner orkideer.

Vi forsyner dig med sund Tricyrtis grundstamme til plantning på en halvskyggelig placering i grænsen eller i store potter på terrassen.

Tricyrtis Formosana har hvide stjerneformede blomster stærkt plettet med purpurrosa. Denne sort sælges hurtigt, så bestil din nu, så længe lager haves.

Denne smukke eksotiske leder Tricyrtis hirta Kohaku producerer klynger af cremet hvide klokkeformede blomster stærkt plettet med lilla på mørkegrønne blade.

Tricyrtis lasiocarpa producerer klynger af buede hvide blomster med violetblå spidser plettet med lilla på grøn plettet løv.

Tricyrtis latifolia 'Hototogisu' producerer klynger af lilla-lyserøde blomster med lilla pletter på plettet løv.

Pleje af Tricyrtis formosana

Tricyrtis formosana, også kaldet Toad Lilies, er lidt kendte ædelstene til enhver have. De kan lide en sur tørvede jord, bedst med en vinterdressing af bladbarkflis for at beskytte dem mod for meget frost.

Plant dem i en dybde på ca. 12 cm (5 "), og giv dem en topforbinding af organisk gødning. De vokser op til 60 - 90 cm (24-35") og blomstrer midt til sensommeren. De har fantastiske stjerneformede blomster, som skaber flotte afskårne blomster. Det er en samlerplante med gode kvaliteter til den tørvede halvskyggelige skovhave.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®