Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Citrus træer

Appelsin- og citrontræer kan med succes dyrkes i haven og stuen. Dette gør den også til en meget populær stueplante. Disse citrustræer kan dyrkes udendørs i potter om sommeren og bringes indendørs om vinteren. Citrontræet og appelsintræet er kraftige planter og tåler ret lave temperaturer og producerer smukke spiselige frugter. De duftende blomster dukker op hele året rundt.

Filtrer
Vis som Liste Gitter

8 varer

Stigende orden
Vis som Liste Gitter

8 varer

Stigende orden

Dværg Citrus træer

Blomster og frugt vises ofte på samme tid, frugten indeholder meget C-vitamin og kan bruges til juice, marmelade, chutneys eller hel frugt kan fryses og bruges som isterninger til cocktails.

Disse miniature citrusfrugttræer er nemme at passe på og ideelle til på en solrig vindueskarm indendørs, de kan også flyttes udendørs, når temperaturen er over frysepunktet. De smukke hvide blomster produceret af disse citrustræer har en vidunderlig sød parfume.

Dværgcitrus træer er en dejlig gårdhaveplante, som skal tages indendørs om vinteren. Genplant dværgcitrustræer hvert forår i Rhododendron pottekompost for de bedste resultater.

Køb dine frugtplanter sikkert på Plantazon

Du kan købe dine planter hurtigt og nemt på Plantazon, dit online havecenter. Betal dine frugtplanter let og ikke gode penge tilbage. Vi har et stort udvalg af planter i vores online havecenter at vælge imellem.

På alle vores planter får du standardvækstgaranti. Hvis du ikke er tilfreds, får du nye planter eller dine penge tilbage. Så du kan bestille med ro i sindet. Vi har de bedste kvalitetsfrugtproducerende planter.

Vi har populære frugter som æbletræer, lækre jordbær og bær. Du kan muligvis også lide vores buske og stueplanter.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®