Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Chaenomeles

Buddleja eller også kaldet sommerfuglebusk blomstrer meget rigt og som navnet antyder, er den populær hos sommerfugle, der formår at nå nektaren i de smalle enkelte blomster med deres lange tunge. Vi har flere typer buddleja i forskellige farver. Fra små varianter af buddleja, som også egner sig til krukker på en terrasse, til store sommerfuglebuske, der kan blive op til 3 meter høje.

Filtrer
Vis som Liste Gitter

4 varer

Stigende orden
Vis som Liste Gitter

4 varer

Stigende orden

Busker med lav pleje, der er egnede til væggrænser, hytter og uformelle haver

Chaenomeles er en slægt af løvfældende tornede buske i familien Rosaceae, japonica, × superba og speciosa. De er hjemmehørende i Japan, Kina, Bhutan og Burma. Disse planter er beslægtede, men må ikke forveksles med kvæde (Cydonia oblonga) og den kinesiske kvæde (Pseudocydonia sinensis).

Chaenomeles refererer ofte til disse arter som blomstrende kvæde eller japansk kvæde. De mest almindeligt dyrkede Chaenomeles kaldet "japonica" er faktisk hybrid Chaenomeles × superba og Chaenomeles speciosa; sjovt nok er Chaenomeles japonica selv ikke så almindeligt dyrket. Kryds mellem speciosa og japonica er grupperet under Chaenomeles x superba.

Chaenomeles producerer spiselige æbleformede aromatiske frugter, der har en gylden-gul farve, der indeholder rødbrune frø i sensommeren.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®