Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Stueplanter

En stueplante er prikken over i'et på dit hjem. De gør dit hjem attraktivt og livligt! Vælg mellem de mest hippe varianter såsom monsteraen og den tidløse palme. Leder du efter den rigtige stueplante? I vores sortiment finder du det flotteste, alt forsynet med 100% blomstrings- og vækstgaranti og betaling efterfølgende.

Filtrer

Stort sortiment af indendørs planter

Indendørs planter ser ikke kun godt ud, de absorberer også kuldioxid og frigiver ilt. Tilføjelse af stueplanter til dit hjem er en naturlig måde at reducere luftforurening på og øge iltniveauerne. Indendørs planter styrer fugtigheden i et rum inden for det optimale interval for vores helbred.

Vi har altid et stort udvalg af indendørs planter til salg, bare bestil online, og vi leverer dem hurtigt til dig. Vores stueplanter giver også gode bæredygtige gaver.

Blomstrende stemningsskabere

Med blomstrende stueplanter kan du tænke på Anthuriums, Bromeliads, Gardenias, Orchids, Spathifolium og Stefanothis. Alle disse sorter kan lide et solrigt sted og bringe en masse farve ind i dit hjem. Nogle glade værelseskammerater har også en vidunderlig duft (Gardenias og Stefanothis).

Du kan holde de fleste blomstrere i et par måneder, men så er kagen ofte væk. For eksempel blomstrer bromeliaer med deres lyse farver kun en gang og er væk, men de er billigere end en flok blomster og holder stadig i flere måneder.

Orkideer kan skæres ned efter blomstring, hvorefter de blomstrer igen. Med den rigtige orkidéernæring kan din orkidé vare i flere år. Den eneste ulempe ved blomstrende stueplanter er, at nogle mennesker kan være allergiske over for pollen fra for eksempel Anthurium eller Spathifolium, men heldigvis er dette sjældent.

Blomsterløg til hjemmet

Når du tænker på indendørs planter, tænker du måske ikke på blomsterløg, men nogle blomsterløg er ideelle som et husplante til et vindueskarmen, såsom amarylliser, krokus (i en speciel krokusgryde), hyacinter i potter eller på et glas og papirhvide påskeliljer.

Alle disse pærer blomstrer inden for få uger, og især amaryllis gør et fantastisk indtryk med sine enorme blomster! Paperwhites og hyacinter har en lækker duft, selvom ikke alle kan lide den stærke duft. Alt i alt er blomsterløg nemme planter en del af året, bare vær tålmodig for de bedste resultater!

Kaktus

Kaktus er helt varmt igen! Der er et stort udvalg af kaktus, nogle er meget diskret minimalistiske, andre er meget travle og slående med lyse farver. Vi har også sorter af kaktuserne, der kombineres med små tørrede blomster. Dette får det til at se ud som om kaktuserne blomstrer. De farvestrålende blomster giver kaktuserne et helt andet look! Der er også kaktus, der blomstrer af sig selv, men så skal du være tålmodig, det kan nogle gange tage op til 20 år! Nogle typer har ubehagelige pigge, du skal tage det i betragtning med små børn. En velkendt sådan kaktus er echinocactus Grusonii, den har form som en puff, men med store rygsøjler og kaldes også populært svigermorens pude, gæt hvorfor :). Der er dog også kaktus, der næsten ikke har nogen rygsøjler eller er dækket af en slags hår, så mindre stikkende.

Den store fordel ved kaktus er, at du har meget lidt at bekymre dig om. Ingen grønne fingre er derfor ingen undskyldning. De kan klare med lidt vand og uden meget sol, om vinteren bruger de endda næsten intet vand. Ideel til studerende, mennesker uden grønne fingre eller forretningsmanden eller kvinden, der rejser meget!

Sorter med store blade

Storbladede grønne stueplanter vælges normalt for deres smukke og brogede løv, såsom brogede begonier, calatheas og diefenbachias, nemme planter, der også klarer sig godt med mindre lys. Diefenbachias er meget populære, men saften, der frigives, når bladene beskadiges, kan irritere, så det er bedre at bruge en anden plante med små børn. Ficus lyrata har også store blade. Bladet har form af en violin, hvorfor det også kaldes violinplanten. Det kan blive en stor plante, høj snarere end bred, smuk i en mere rummelig stue

Arter med små blade

De fleste ficuses har smukke fine blade, med eller uden broget mønster. Chloropythum (zebraplante) og de fleste dracenas kan også tælles i denne gruppe. Både ficuses og dracenas kan vokse betydeligt over tid, hvor ficus danner en anstændig flok blade, og dracenas har et noget mere elegant udseende, fordi de kun danner blade øverst i bagagerummet. Der er også bredbladede sorter af dracenas. Ficuses kan modstå svagt lys, dracena; s har brug for lidt mere lys.

Middelhavs- eller containerplanter

Dette er planter, der vokser uden for Middelhavet, men som skal ind i vores klima om vinteren. Større versioner opbevares normalt i et kar (derfor en beholderplante), de mindre sorter kan også opbevares i en almindelig gryde. Eksempler inkluderer citron- og appelsintræer, oliventræer og oleander. Du kan holde dem hjemme hele året rundt, men du kan også lægge dem udenfor på dit havebord, altan eller terrasse fra maj. Du skal sørge for, at der er et hul i bunden af potten, så overskydende regnvand kan drænes væk, og glem ikke, hvis du bringer dem ind om vinteren for at placere et underkop under det.

Bregner

Bregner er specielle planter, fordi de ikke danner blomster eller frø, men reproducerer sig gennem sporer i bunden af bladet. Bregner findes i alle mulige varianter fra små til meget store (op til 20 meter) og har en lang historie, de har været til stede på jorden i omkring 150 millioner år (ældste fossiler endda 350 millioner år gamle!). Bregnen producerer sterile blade såvel som blade med pollen på undersiden. I de fleste bregner kan disse blade næppe skelnes fra hinanden, men der er arter, hvor der er en klar forskel.

Bregner er kendt for det smukke løv, der krøller sig på en genial måde, et vidunder af moderens natur.

De bregner, der er egnede til stuen, er af de mindre typer, de oprindeligt vokser i subtropiske skove med høj luftfugtighed. De kan derfor lide indirekte lys, så ikke i fuld sol. Da vanderkammeret ikke har så høj luftfugtighed som standard, er det vigtigt, at du forsyner din bregne med tilstrækkeligt vand og helst en regelmæssig sprøjtning.

Desuden er bregner ret nemme at danne i stuen, hvilket også har en luftrensende virkning. Læg dem i en gryde på et stativ eller læg dem i en hængende kurv, så du giver det smukke løvrum. Det er en af de få sorter, der også kan overleve godt i et badeværelse, forudsat at der er nok dagslys.

Sukkulenter

Der er en bred vifte af sukkulenter, aloe-vererne er måske de mest kendte. Dette skyldes den tilskrevne helbredende virkning af saften fra bladene, men der er også helt andre sukkulenter som crassula og sansevieria. Sidstnævnte kaldes også en kvindes tunge på grund af dens lighed med en skarp tunge.

Fordi sukkulenter kan opbevare meget fugt i deres blade, kan de gå uden vand i lang tid, så de ikke tørrer ud så hurtigt. På grund af de minimalistiske former for de fleste sukkulenter klarer de sig godt i et moderne og elegant interiør.

Hvordan vælger jeg det rigtige kageplant?

Hvis dit værelse er mørkt, skal du kigge under vores kammerplanter i svagt lys. Hvis du ikke vil bekymre dig om det, skal du kigge på vores sukkulenter og kaktus. Disse planter stiller få krav til deres pleje og kan gå uden vand i lang tid, let hvis du ofte er væk hjemmefra, eller hvis din plante er på kontoret.

Blomstrende stueplanter tilføjer farver til rummet, og store stueplanter tilføjer dybde. En række planter renser luften og er derfor også meget velegnede kontoranlæg. Vi har også nogle kødædende planter. Vi har kombineret de forskellige typer efter tema, men du kan selvfølgelig også se alle typer individuelt.

Køb husplanter online på Plantazon

At købe husplanter online er sikkert og nemt hos Plantazon. Online havecenter for munter have sjov. Nem bestilling af alle planter og hurtig levering. Betal let bagefter og ikke gode penge tilbage. Stort udvalg af lager i huset at vælge imellem.

Med alle vores planter får du blomstreforsikring, hvis du ikke er tilfreds, får du nye eller dine penge tilbage. Du kan bestille uden bekymring. Vi har den bedste kvalitet. Du kan også forkæle din plante med ekstra lækker plantemad. Andre populære planter, du måske kan lide, er Bonsai-træer og blomsterløg. Se også vores stauder i haven.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®