Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Blomsterløg i potte

Bring øjeblikkeligt forår til dit hjem med disse præpottede blomsterløg, disse løg vil blomstre før du ved af det

Filtrer
Vis som Liste Gitter

33 varer

Stigende orden
Vis som Liste Gitter

33 varer

Stigende orden

Indendørs blomstrende løg er en godbid værd at vente på!

Der er masser af pærer til indendørs, der giver dig en smuk skærm sammen med fristende dufte. Den spektakulære skønhed og forbløffende styrke i disse indendørs blomsterløg giver dig langvarige skærme. Opret en iøjnefaldende skærm i dit hjem eller som en mindeværdig gave til en meget speciel person.

Sådan tvinges forberedte hyacintblomsterløg indendørs

De bedste varianter til indendørs tvang er: Delftsblå (blå) - Pink perle - hård (lyserød) - Ostara (lilla blå), Carnegie (strålende hvid) og Jan Bos (rød) Til indendørs tvang er vores pærestørrelse 16-17 cm omkreds . og de fremstilles ved en temperaturbehandling.
Sådan gør du: Plant dine hyacinter omkring oktober - november i potter med en diam. på 17 cm og derover, læg nogle småsten i bunden til dræning og fyld planterne halvvejs med pottekompost og groft sand. Plant hyacinterne i planterne med den mindste spids opad, fyld op med jordblandingen og tryk godt ned, vand godt.

Placer den plantede potte et mørkt koldt sted, dette kan være under en kasse eller kasse udenfor i et hjørne af haven, eller du graver en seng, hvor potterne passer (kanten af potterne i niveau med den øverste jord) & placer en tyk lag tørv over det og fyld den øverste jord ud.

Når spirerne er appox. 6-8 cm høje, eller når blomsterknopperne er visuelle, kan planterne tages indendørs, rengør dem med lidt lunkent vand og placer planterne i et moderat varmt rum (16-18 celsius - 60 F.) såsom et soveværelse men i stærkt dagslys. Sprøjt potterne dagligt med en vandmister. Når blomsterknopper er synlige, og løvet begynder at sprede sig, skal du tage dem ind i stuen og tvinge dem til at blomstre.

Dette billede viser dig, hvornår du skal tage Hyacinterne indendørs, dette trin er kun få dage efter, at potten er bragt ind i huset (som du kan se, er blomsterknoppen over pæren, hvilket er vigtigt for et godt resultat!

Sådan tvinges tulipan blomsterløg indendørs

De bedste tulipaner til indendørs forcering er de enkelte tidlige blomstrende tulipaner, dobbelt tidlige blomstrende tulipaner, Triumph tulipaner og sorter.

Sådan gør du: Plant dine tulipaner omkring oktober i potter med en diamant. 17 cm og derover skal du placere nogle småsten i bunden til dræning og fylde planterne halvvejs med pottekompost og groft sand. Plant tulipanerne i planterne med den mindste spids opad, fyld op med jordblandingen og tryk godt ned, vand godt.

Placer de plantede potter på et mørkt koldt sted, det kan være under en kasse eller kasse udenfor i et hjørne af haven, eller du graver en seng, hvor potterne passer (kanten af potterne i niveau med den øverste jord) læg et lag af halm over det og fyld den øverste jord ud. Når spirerne er appox. 6-8 cm høje, og når blomsterknopperne er visuelle som en oval fortykning over pærerne, kan planterne tages indendørs, rengør dem med lidt lunkent vand og placer planterne i et moderat varmt rum (16-18 celsius) sådan som et soveværelse, men i stærkt dagslys, sprøjt potterne dagligt med en vandmister. Når blomsterknopper er synlige over stilken, skal du tage dem ind i stuen og tvinge dem til blomster ved temperaturer mellem 16 - 20 celcius (58 - 65 F).

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®