Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Hollandsk Iris

Filtrer
Vis som Liste Gitter

6 varer

Stigende orden
Vis som Liste Gitter

6 varer

Stigende orden

Smukke hårdføre iriser har strålende eksotiske blomster på høje elegante stilke

Vores sortiment af hollandske irisblomsterpærer leveres direkte fra Hollands pærefelter, 100% garanteret, hurtig levering.

Hollandsk iris er hybrider af I.xiphium og I. tingitana. Hollandske irispærer bærer normalt en blomstrende stilk, der producerer to blomster, der åbnes efter hinanden. Hollandsk iris blomstrer om foråret. De er meget værdifulde, lad dem være i fred, og de naturligvis lykkes med at blive drivende år efter år, de er nemme at dyrke i godt drænet jord og fuld sol.

Disse fantastiske pæreformede stauder har strålende eksotiske blomster og lansformet løv på høje elegante stilke. Hollandske iriser overdimensionerede elegante blomster producerer en himmelsk duft, der helt sikkert behager i ugevis.

Hollandske iriser er fremragende til skæring. Tjek vores store hollandske irissortiment og plant dem nu i mange år med blomster.

Sådan plantes hollandsk iris

Hollandske irisløg er frostudsatte og skal være godt drænet. Plant dem i en dybde på 6-8 cm. Den brede bund skal presses ned i den fint løsnede jord på plantningsstedet, den mindre spids skal pege opad. Opdel jordbunden i finere jord (fjern klumper) og udskift jorden gradvist over de plantede irisløg. Har et tykt lag barkflis oven på plantningsområdet, vand godt. Gød i det tidlige forår med organisk gødning ovenpå, når spirerne bliver visuelle. Fjern planterne efter blomstring, de fleste af dem vil ikke blomstre igen

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®