Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Orkideer

Med sine eksotiske blomster er orkideen en elegant stueplante. Fås i mange blomsterfarver fra store til små. Kronbladet har mange mønstre fra prikkede til gradient nuancer. Orkideer er meget nemme at vedligeholde, et godt sted i dagslys er tilstrækkeligt.
Filtrer
Vis som Liste Gitter

19 varer

Stigende orden
Vis som Liste Gitter

19 varer

Stigende orden

Orkideer er meget nemme at dyrke indendørs og kræver meget lidt pleje. En Phalaenopsis orkide plante er en vidunderlig gave.

Orkideer er meget populære planter, fordi de producerer så smukke og usædvanlige delikate blomster, de blomstrer i flere måneder, og de er virkelig nemme at passe på.

Vi har de mest populære orkideer Phalaenopsis. Deres blomster ser ud som om de er lavet af rig fløjl og vises om vinteren og varer i flere måneder i træk.

Orkideer i naturen er enten jordbaserede (vokser på jorden) eller epifytiske (planter, der vokser på en anden plante ikke-parasitisk), de lever på grene af træer eller på klipper, og de tager deres mad ud af luften eller fra regnvand.

Orkideer foretrækker en fugtig, godt drænet situation og et halvt skyggefuldt miljø.

Orkideer er gode indendørs planter, der kan blomstre i flere måneder med lidt pleje.

Orkideen er straks synlig i din stue, stilfuld og smuk i farven. Det er en af de mest populære blomstrende stueplanter gennem tidene. Vidste du, at orkideen let kan placeres. På din kommode eller i vinduesboksen finder han alt rigtigt og er let at vedligeholde.

Orkideer giver et væld af smukke blomster, farver og former. Orkidéplanterne er ret nemme at holde og kræver ikke så meget pleje som en vis regelmæssighed i plejen. Orkideer kan blomstre i flere måneder i træk og kræver et let skyggefuldt sted bag vinduet. En anden populær blomstrende plante er Anthurium og Bromelia. Se også vores andre stueplanter

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®