Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Acer - Ahorn

Filtrer
Vis som Liste Gitter

18 varer

Stigende orden
Vis som Liste Gitter

18 varer

Stigende orden

Acer træer er kendt for deres fantastiske prydplanter

Acers er ideelle prøvestræer til fritstående steder eller store gårdhaveplantere. Acer eller japanske ahorn er slående prydetræer, der er værdsat for deres smukke løv og elegante vane. Acers er perfekte træer til dyrkning i små haver eller store containere.

Farven på det sarte Acer-løv spænder fra broget til dybt næsten sort lilla. Acers vokser bedst i delvis skygge og i godt drænet let sur jord rig på organisk materiale.

Vores planteskole har en bred vifte af japanske acers.

Maples er kendt for deres smukke løv

De er yndefulde træer, der passer godt i mindre og større haver og potter, afhængigt af typen. Bladene har en smuk form og kan variere fra grøn til burgunderrød og lilla og alt imellem. Vi har et dejligt udvalg af smukke ahorn til din have, disse er også kendt under navnet Acer

Brug af ahorn i haven

Der er ahorn til en statelig grænse, der vokser oprejst normalt med dybe røde blade (Acer atropurpurea og palmatum-typer), og der er dværgtyper med overhængende vækst og snitede blade, disectum-typerne. Disse placeres ofte ved kanten af en dam, hvilket giver en meget flot effekt. Som et ensomt træ er Acer Crimson Sentry for eksempel meget speciel med smukke blade og god form.

Sådan beskæres din ahorn - Acer

Maples - Acers er nemme at beskære, men holder sig til følgende regler; Beskær fortrinsvis i december, hvis der kræves en masse korrektion, let beskæring i juli for at opdatere de nye vækstskud

Acer disectum Bourgogne blonder og granat kan meget vel beskæres i form, for eksempel i en overhængende form nær en dam. Gør den hårde beskæring i december og den fine beskæring i juli.

Sådan gødes din ahorn - Acer

Gød disse træer og buske med organisk gødning, gød først i februar og derefter i maj og juli. For en smuk bladfarve anbefales det, at du giver en dosis magnesium omkring bagagerummet i marts.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®