Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Bonsai Ilex i rund pot 15 cm pot

Bonsai Ilex
Potteplante
Ø 15cm
Blomstrende bonsai
Evergreen
Fremragende gaveidé
Keramisk potte
196,95 kr.
Udsolgt
SKU
A12125
  • Leveringstider 3-4 dage
  • Pengene tilbage garanti
  • Porto omkostninger fra 49,95 kr.
  • Køb nu betal senere
Køb den smukke Bonsai Ilex i rund pot 15 cm pot, også kendt som Japansk Holly Bonsai. Perfekt til delvis skygge og blomstrer med hvide blomster om sommeren.

Bonsai Ilex i rund pot 15 cm pot

Bonsai Ilex, også kendt som Japansk Holly Bonsai, er et smukt eksemplar på 7 år. Denne populære bonsai får hvide blomster om sommeren og er en fantastisk tilføjelse til enhver have eller indretning.

Krukplante og foretrukken jord

Denne udendørs bonsai trives bedst i delvis skygge og er vandgennemtrængelig. Med dens stedsegrønne blade og blomstrende egenskaber er den et populært valg blandt haveentusiaster.

Udendørs bonsai med keramisk krukke

Bonsai Ilex leveres i en smuk keramisk krukke og er det perfekte kinesiske bonsai-træ til enhver plantesamling. Nyd dens skønhed året rundt med minimal vedligeholdelse.

Blomsterfarve og blomstringsperiode

Dette bonsai-træ har hvide blomster og blomstrer om sommeren, hvilket skaber et charmerende og fredfyldt udseende i enhver have eller indretning.

Vinterhård og sjov gaveidé

Bonsai Ilex er vinterhård og kræver minimal pleje. Det er en sjov gaveidé til enhver plantelsker og vil bringe glæde i mange år fremover.

Lav pris, hurtig levering og vækstgaranti

Køb Bonsai Ilex i rund pot 15 cm pot direkte fra Plantazon til en overkommelig pris med hurtig levering direkte fra gartnerne. Vi tilbyder også en vækstgaranti, så du kan være sikker på at nyde dette smukke bonsai-træ i lang tid.


  • 1 x Bonsai Ilex
Detaljer
Botanisk navnBonsai Ilex
KategoriBonsai
Gelevered somPlante og gryde
Antal1x
BlomsterJa
BlomstringstidSommer
DuftendeNej
Skær blomsterNej
BlomsterfarveWhite
FrugtNej
SpiseligNej
BeliggenhedHalvskygge
HårdførJa
BunddækkendeNej
NaturaliseringNej
JordtypeGodt drænet jord
GiftigNej
StørrelseØ 15cm
USPStedsegrøn

Placering og pleje

Bonsai Ilex S er bedst egnet til en lys placering, men beskyttet mod direkte sollys. Vand regelmæssigt og sørg for, at potten aldrig tørrer ud. Trim planten med en skarp saks for at bevare dens form og beskær grene efter behov.

Gødning og pleje

Fod Bonsai Ilex med flydende plantemad og bonsai-gødning for at sikre sund vækst. Tilføj et par ko gødning granulater om foråret for ekstra næring. Beskær rødderne en gang om året ved at fjerne træet fra potten.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®