Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Dcm Flydende Buxusgødning 2,5 Ltr

160,95 kr.
Kun 10 tilbage leveringstid 1-2 dage
SKU
A10914
+
  • Leveringstider 3-4 dage
  • Pengene tilbage garanti
  • Porto omkostninger fra 49,95 kr.
  • Køb nu betal senere
Få dine buksbom planter til at trives med Dcm Flydende Buxusgødning fra Plantazon. Ideel til en rolig og kompakt vækst.

Dcm Flydende Buxusgødning 2,5 Ltr

For at undgå at din buksbom i potte får gule kanter på bladene og vokser moderat, er det absolut nødvendigt, at du regelmæssigt giver den næring. DCM Flydende Gødning til buksbom kan du meget nemt tilsætte til vandingsvandet. Denne gødning indeholder organiske næringsstoffer af naturlig oprindelse og er ideel til en rolig og kompakt vækst. Balancen mellem kvælstof og kalium sikrer samtidig en god vækst og stærke planter. Derudover er denne gødning beriget med jern, et uundværligt element for dybt grønne og skinnende sunde buksbomblade. Du kan bruge denne flydende gødning i perioden fra marts til oktober. Brug 3 - 5 ml pr. liter vand. Det her er en suspension af sammensatte gødninger NPK 6-4-6 med jern.

Dcm Flydende Buxusgødning 2,5 Ltr er det perfekte valg til at sikre din buksbom en sund og glansfuld vækst. Giv dine planter den næring de fortjener med denne økologiske gødning fra Plantazon.

Denne flydende gødning er ideel til at opretholde en optimal næringsbalance og sikre en jævn og sund vækst for dine buksbom planter. Med dens økologiske sammensætning er du sikret et naturligt og bæredygtigt valg for dine planter.

Køb Dcm Flydende Buxusgødning 2,5 Ltr i dag til en overkommelig pris og nyd hurtig levering fra Plantazon.


  • 1 x Meststof Buxus vloeibaar 2.5 ltr
Detaljer
KategoriAndre
Antal1x
Volume2.5 ltr

Instruktioner

Instruktionerne findes på emballagen af produktet. Følg vejledningen for korrekt dosering og påføring af Dcm Flydende Buxusgødning.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®