Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

DCM Flydende Grøntsager og Krydderurtemøg

70,95 kr.
Kun 10 tilbage leveringstid 1-2 dage
SKU
A10926
+
  • Leveringstider 3-4 dage
  • Pengene tilbage garanti
  • Porto omkostninger fra 49,95 kr.
  • Køb nu betal senere
Få en sund vækst for dine grøntsager og krydderurter med DCM Flydende Grøntsager og Krydderurtemøg. Økologisk gødning til glade planter!

DCM Flydende Grøntsager og Krydderurtemøg

Grøntsager, krydderurter og frugt bør blive gødet i tide med organisk næring for at opretholde deres vækst. Du kan give dine planter denne afbalancerede, organiske næring samtidig med vanding. Beriget med organiske næringsstoffer, der sikrer afbalanceret vækst i 3 måneder. Velegnet til både åben luft og drivhus. Meget velegnet til krydderurter, også som gødning i potteplanter. Du kan bruge denne flydende gødning i perioden fra marts til oktober. Brug 3 - 5 ml. pr. liter vandingsvand. Det er en suspension af sammensatte gødninger med NK6-3 til økologisk dyrkning. DCM Flydende Grøntsager og Krydderurtemøg er den ultimative næringskilde til dine planter!

Opnå fantastiske resultater med DCM Flydende Grøntsager og Krydderurtemøg på Plantazon.dk. Den økologiske næring sikrer optimal vækst og sundhed for dine planter.

Spar penge og få hurtig levering med DCM Flydende Grøntsager og Krydderurtemøg fra Plantazon.dk!


  • 1 x Meststof Groenten en kruiden Vloeibaar 0.8 ltr BIO
Detaljer
KategoriAndre
Antal1x
Volume0.8 ltr

Instruktioner

Instruktionerne findes på emballagen af varen. Følg disse nemme trin for at sikre optimal brug og vækst for dine planter.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®