Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

DCM Lavendelgødning 750 gr Øko

48,95 kr.
Kun 8 tilbage leveringstid 1-2 dage
SKU
A10903
+
  • Leveringstider 3-4 dage
  • Pengene tilbage garanti
  • Porto omkostninger fra 49,95 kr.
  • Køb nu betal senere
Få din lavendel til at blomstre frodigt hele sommeren med DCM Økologisk Lavendelgødning 750 gr. Rigeligt med kalium skaber intense blomsterfarver og dejlige aromaer.

DCM Lavendelgødning 750 gr Øko

Med lidt DCM Økologisk Gødning til Lavendel giver du din lavendel den ernæring, den har brug for for at blomstre frodigt hele sommeren. Denne gødning er en ren organisk gødning med langvarig virkning, rig på kalium, til intense blomsterfarver og dejlige aromaer. Brug denne gødning også til andre aromatiske planter og urter. Du kan bruge denne gødning fra marts til oktober. Brug 0,8 - 1,2 kg pr. 10 m². Det er en sammensat organisk gødning NPK 5-6-8.

Denne DCM Økologisk Lavendelgødning 750 gr er det perfekte valg for at sikre, at dine planter får den rette næring og styrke til at blomstre smukt og sundt. Fodr dine lavendelplanter med denne gødning for at se dem vokse frodigt og præsentere intense blomsterfarver og dejlige duftende aromaer.

Giv dine planter det bedste med DCM Økologisk Lavendelgødning 750 gr Øko og nyd en sund og farverig have.

Bestil nu på Plantazon.dk og få dette produkt til en overkommelig pris med hurtig levering.


  • 1 x Meststof Lavender 750 gr
Detaljer
KategoriAndre
Antal1x

Instruktioner

Instruktionerne findes på emballagen af produktet og følg dem nøje for at sikre, at din lavendel får den rette dosis næring og vækstbetingelser. Følg vejledningen om mængde og hyppighed af påføring for optimale resultater.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®