Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

DCM Microgazon Plus Græsdünger 1,5 kg

1.5 kg
58,95 kr.
Udsolgt
SKU
A10874
  • Leveringstider 3-4 dage
  • Pengene tilbage garanti
  • Porto omkostninger fra 49,95 kr.
  • Køb nu betal senere
Giv din græsplæne den nødvendige næring med DCM Microgazon Plus Græsdünger 1,5 kg fra Plantazon.

DCM Microgazon Plus Græsdünger 1,5 kg

DCM Microgazon Plus er en effektiv græsdünger, der giver dig en smuk og sund græsplæne uden bekymringer. Med en 5x virkning sørger denne gødning for at nære din græsplæne i mindst 100 dage. Indeholder kalk, som har flere fordele, dræber mos, og gør vertikalskæring unødvendig ved tilsætning af gavnlige bakterier og surheder jorden.

Vertikalskæring er unødvendig takket være de tilsatte gavnlige bakterier, der nedbryder klipperester, dødt mos og filt. Gødningen har en indirekte virkning mod mos gennem mosens rødder, hvor mos gulner og dør efter 3 uger. Alt dette takket være den unikke sammensætning og tilsætning af gavnlige bakterier. Anvend denne gødning fra februar til oktober og brug 100 - 150 gram pr. 1m². DCM Microgazon Plus er en sammensat organisk-mineralgødning NPK 7-4-17+ 8Ca + 3MgO med bakterier, der reducerer filtlaget og har en indirekte virkning mod mos.

Oplev en grønnere og sundere græsplæne med DCM Microgazon Plus Græsdünger 1,5 kg fra Plantazon. Køb nu til en overkommelig pris og få hurtig levering på Plantazon.dk!


  • 1 x Microgazon Plus (MG) 1.5 kg
Detaljer
KategoriAndre
Antal1x
Størrelse1.5 kg

Instruktioner

Instruktionerne for DCM Microgazon Plus Græsdünger 1,5 kg findes på emballagen af produktet. Følg disse trin omhyggeligt for optimal anvendelse og effekt.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®