Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

DCM Ombra® Plus Græsfrø 0.6 Kg 30 M²

118,95 kr.
Lager 11
SKU
A10879
+
  • Leveringstider 3-4 dage
  • Pengene tilbage garanti
  • Porto omkostninger fra 49,95 kr.
  • Køb nu betal senere
Få en stærk og finbladet græsplæne i skygge med DCM Ombra® Plus Græsfrø. Ideel til minimal vedligeholdelse og tørre jorde. Køb nu på Plantazon.dk!

DCM Ombra® Plus Græsfrø 0.6 Kg 30 M²

DCM Ombra® Plus er det bedste græsfrø til en græsplæne i skygge med lidt vedligeholdelse eller ekstra græsslåning. Denne græsfrøblanding er sammensat således, at du stadig får en stærk og finbladet græsplæne i skyggen. På grund af en række underjordiske udløbere er du sikret en tæt græstørv og stærk græsplæne. Takket være den unikke sammensætning og højkvalitetsgræssorter fungerer denne blanding også perfekt ved lavere temperaturer. Græsfrø og gødning i en praktisk dryssedåse til en ensartet fordeling. Til etablering og genopretning af en stærk græsplæne på skyggefulde, men også tørre, jorde. Du kan bruge disse græsfrø i perioden fra februar til juni og september til oktober. Brug 15g pr. m². Dette er græsfrø til skyggefulde steder + NP 4-23. Lav omkostninger, hurtig levering direkte fra avlerne og vækstgaranti.


  • 1 x Ombra Plus 0.6 kg 40 m²
Detaljer
KategoriGræsser
Antal1x

Instruktioner for brug

Instruktionerne finder du på emballagen af ​​varen. Følg anvisningerne om korrekt såning og pleje af DCM Ombra® Plus Græsfrø for at opnå den smukkeste og mest velplejede græsplæne i skyggen. Start med at forberede jorden, så frøene kan spire optimalt. Så frøene jævnt med en hastighed på 15g pr. m². Husk at vande regelmæssigt for at holde jorden fugtig, mens græsset etablerer sig i skyggen.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®