Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Enebær

Juniperus communis Repanda
Potteplante
Ø 9cm
Højde ved levering inkl. potte 20-30 cm
29,95 kr.
Udsolgt
SKU
A09159
  • Køb 2 for 26,96 kr. pr styk og spar 10%
  • Køb 3 for 25,46 kr. pr styk og spar 15%
  • Leveringstider 3-4 dage
  • Pengene tilbage garanti
  • Porto omkostninger fra 49,95 kr.
  • Køb nu betal senere
Køb Enebær (Juniperus Communis Repanda) til din have. Skab et smukt tæppe af aromatiske bronze-grønne blade. Perfekt til solrige positioner og vinterhårdfør.

Enebær

Juniperus Communis Repanda eller enebær kaldes også Krybende enebær på grund af dens jorddækkende egenskaber. Den vil danne et tæppe af iøjnefaldende bronze-grøn, skællignende eller spidse blade, der er meget aromatiske. Enebær er eviggrøn og vinterhård, hvilket gør det til et ideelt valg for enhver have. Den leveres inklusive potte med en højde på 20-30 cm, perfekt til solrige positioner.

Lavet af foretrukken jordtorvjord, Enebær trives bedst med løsnet rodnet og rigelig vandforsyning. Sørg for at plante det et sted med god dræning og moderat fugtighed for optimal vækst. Enebær er et smukt og vedligeholdelsesvenligt træ, der vil pynte enhver have året rundt.

Lav din have smuk med Enebær fra Plantazon. Køb nu til en lav pris, med hurtig og direkte levering fra vores erfarne producenter. Vi giver dig endda vækstgaranti, så du kan være sikker på succes med din nye plante.


  • 1 x Juniperus communis Repanda
Detaljer
Botanisk navnJuniperus communis Repanda
KategoriJuniperus
Gelevered somPlante og gryde
Antal1x
BlomsterNej
DuftendeNej
Skær blomsterNej
FrugtNej
SpiseligNej
BeliggenhedSolrig
HårdførJa
BunddækkendeNej
NaturaliseringNej
Planteafstand150cm
Plantedybde15cm
JordtypeTorvjord
GiftigNej
PotteØ 9cm
Størrelse20-30cm
USPStedsegrøn

Plantning af Enebær

Fjern Enebær (Juniperus Communis Repanda) fra potten og løsn forsigtigt rodnettet for bedre vækstmuligheder. Plant det i et hul med god dræning og moderat fugtighed. Sørg for at vand det rigeligt, især under tørre perioder, for at sikre optimal trivsel.

For at give din Enebær en god start, kan du lade rodnettet suge i en spand vand i 10-12 timer inden plantning. Dette vil hjælpe planten med at etablere sig bedre i dens nye omgivelser.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®