Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Grøn blomster tulipaner China Town x 10

Tulipa viridiflora 'China Town'
Blomsterløg
10 pcs
42,95 kr.
Tilgængelig igen næste efterår
SKU
A02740
  • Leveringstider 3-4 dage
  • Pengene tilbage garanti
  • Porto omkostninger fra 49,95 kr.
  • Køb nu betal senere
Køb Grøn China Town tulipaner – unikke senblomstrende tulipaner med grønne nuancer i blomsterbladene. Ideelle som dekoration i bedet eller som snitblomst.

Grøn blomster tulipaner China Town x 10

Tulipaner Viridiflora China Town er unikke senblomstrende tulipaner, der har grønne nuancer i blomsterbladene som karakteristika. Derfor er de meget dekorative og klarer sig godt i bedet og som snitblomst. China Town Tulipaner blomstrer i en kombination af en frisk lyserød og abrikosfarve med grønne striber. Tulipaner Viridiflora China Town danner en bro mellem forårets blomster og tidlige sommerbede. De ser sensationelle ud i buketter og er kendt for deres lange blomstringsevne. Produktet indeholder 10 tulipanløg.

Fordele ved Grøn China Town Tulipaner:

Grøn China Town Tulipaner tilføjer en unik farve til din have med deres grønne nuancer. De trives godt i både bedet og som snitblomst, og deres senblomstrende karakter giver en smuk overgang fra forår til sommer. Disse tulipaner har en lang blomstringstid og er nemme at dyrke.

Lav Pris, Hurtig Levering og Vækstgaranti:

Køb Grøn China Town Tulipaner til lav pris hos Plantazon. Vi tilbyder hurtig levering direkte fra avlerne og en vækstgaranti på vores produkter.


  • 10 x Tulipa viridiflora 'China Town'
Detaljer
Botanisk navnTulipa viridiflora 'China Town'
KategoriTulips
Gelevered somBulbos de flores
Antal10x
BlomsterNej
DuftendeNej
Skær blomsterNej
FrugtNej
SpiseligNej
BeliggenhedSol og skygge
HårdførNej
BunddækkendeNej
NaturaliseringNej
JordtypeAlle jordtyper
GiftigNej
Pris pr stkKr 4,30

Sådan planter du Grøn China Town Tulipaner:

Tulipaner Viridiflora China Town bliver ret høje, så tag det i betragtning ved plantning i bedet. Så plant dem hellere lidt længere tilbage med mindre løg foran eller plant dem for eksempel mellem eller bag dine stauder. Plant dem i en dybde på cirka 8-10 cm i godt arbejdet jord. Gød i det tidlige forår lige efter frosten med organisk gødning, og igen under vækst og blomstring. Fjern visne blomster efter blomstringen. Lad tulipanerne derefter vokse ud, indtil de er færdige.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®