Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Stedsegrøn

Alle vores stedsegrønne træer, buske og planter. De større er ideelle vindfangere og giver privatliv året rundt, andre tilføjer kulør om vinteren, skaber dybde i din have og giver husly til dyrene.

Filtrer
Vis som Liste Gitter

Varer 1-48 af 208

Stigende orden
Vis som Liste Gitter

Varer 1-48 af 208

Stigende orden

Stedsegrønne planter taber ikke deres blade om vinteren, de forbliver grønne (eller røde) året rundt. Denne gruppe indeholder nåletræer, kameliaer, rhododendron, prunus og mange andre.

Stedsegrønne planter er meget mere dominerende i din have om vinteren, når andre planter er bare, og der ikke er meget farve i din have. Vær opmærksom på dette, når du planter dem. Nogle af nåletræerne og buskene er ideelle til hække, de vil give privatliv og vindfang hele året.

Stedsegrønne planter giver også husly for dyr mod kulden.

Udover nåletræer fælder stedsegrønne buske og planter deres blade over tid, men det er ofte de nye blade om foråret, der skubber de gamle blade ud.

Nogle planter er semi-stedsegrønne som ligustrum, de holder normalt deres blade vinteren over, men med hård frost kan de falde, men de vokser hurtigt tilbage om foråret.

Bladene på stedsegrønne planter er meget holdbare og tykke, derfor forfalder de ikke så hurtigt, du må hellere feje dem op. Normalt blomstrer stedsegrønne planter mindre spektakulære (eller slet ikke) sammenlignet med løvfældende planter, men de danner rygraden i din have

 

 

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®