Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Iris Ensata Dinner Plate Blueberry Pie B

Iris Ensata Dinner Plate Blueberry Pie
Barrodsplante
24,95 kr.
Udsolgt
SKU
A12643
  • Køb 3 for 22,46 kr. pr styk og spar 10%
  • Køb 5 for 21,21 kr. pr styk og spar 15%
  • Leveringstider 3-4 dage
  • Pengene tilbage garanti
  • Porto omkostninger fra 49,95 kr.
  • Køb nu betal senere
Skab smukke blomsterbede med Iris Ensata Dinner Plate Blueberry Pie B. Ideel til sol og halvskygge, med mørkeblå til violette blomster og gul kerne.

Iris Ensata Dinner Plate Blueberry Pie B

Iris Ensata Dinner Plate giver en smuk udstråling til din have. Blomsterne er mørkeblå til violet med en gul kerne. Denne staude er foretrukken for dens rodstruktur og vinterhårdføre egenskaber. Ideel til skæring og bringer farve til din have hele sommeren.

Roddyrning og planteposition

Plant rødderne tæt på jordoverfladen i en gennemtrængelig jordstruktur for optimal dræning. Planten trives bedst i solen eller halvskygge, hvilket sikrer en sund vækst.

Blomstringsperiode og vedligeholdelse

Med en blomstringsperiode om sommeren, vil Iris Ensata Dinner Plate Blueberry Pie B bringe skønhed til din have. Fjern den gamle blomsterstængel efter blomstring for at fremme ny vækst. Del rødderne omkring august/september for at opretholde plantens sundhed og skønhed.

Fordele ved produktet

Iris Ensata Dinner Plate Blueberry Pie B er et smukt tilskud til enhver have. Med dens lilla blomster og vinterhårdføre egenskaber, er den let at vedligeholde og bringer farve til dine udendørs omgivelser.

Lav pris, hurtig levering fra Plantazon og vækstgaranti

Køb Iris Ensata Dinner Plate Blueberry Pie B med tillid fra Plantazon. Vi tilbyder lav pris, hurtig levering direkte fra producenterne og vækstgaranti på alle vores planter.


  • 1 x Iris Ensata Dinner Plate Blueberry Pie
Detaljer
Botanisk navnIris Ensata Dinner Plate Blueberry Pie
KategoriIris
Subcategoryensata
Antal1x
BlomsterJa
BlomstringstidSommer
DuftendeNej
Skær blomsterJa
BlomsterfarvePurple
FrugtNej
SpiseligNej
BeliggenhedSol og skygge
HårdførJa
BunddækkendeNej
NaturaliseringNej
Planteafstand25cm
JordtypeGodt drænet jord
Fuldvoksen højde60cm - 80cm
GiftigNej
StørrelseRødder
USPafskåret blomst

Plantning og vedligeholdelse

Forbered din have med en godt drænet jordstruktur, der er gennemtrængelig for vand. Placer Iris Ensata Dinner Plate Blueberry Pie B tæt på jordoverfladen i solen eller halvskygge. Efter blomstring, klip den gamle blomsterstængel væk med en skarp kniv for at fremme ny vækst. Del rødderne omkring august/september ved at skære dem over og plante dem igen for at opretholde plantens sundhed.

Følg vejledningen for smukke Iris Ensata blomster

For at sikre en sund vækst og smukke blomster, skal du bruge kalkkorn for at forbedre jorden. Klip toppen af planterne tilbage til ca. 5 cm over rødderne og gød i starten af vækstsæsonen. Med regelmæssig pleje vil dine Iris Ensata Dinner Plate Blueberry Pie B planter trives og bringe farve til din have.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®