Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Klatreros Moonlight

Climbing Rose Moonlight
Barrodsplante
Højde ved levering 20-30 cm
76,95 kr.
Udsolgt
SKU
A10027
  • Køb 2 for 69,26 kr. pr styk og spar 10%
  • Køb 3 for 65,41 kr. pr styk og spar 15%
  • Leveringstider 3-4 dage
  • Pengene tilbage garanti
  • Porto omkostninger fra 49,95 kr.
  • Køb nu betal senere
Moonlight klatrerose - En smuk og duftende orange-gul blomstrende rose, der vil pryde din have. Bestil den hos Plantazon i dag!

Klatreros Moonlight

Moonlight klatrerose er en orange-gul, duftende, blomstrende rose. Den er meget usædvanlig på grund af sine mange forskellige farver. Den begynder med bløde orange eller abrikosfarvede knopper, og når de første blomster vises, falmer denne farve, og kanterne af blomsterbladene ændrer sig gradvist til en blød lyserød farve over tid. De langvarige blomster med en stærk frugtagtig duft kan bruges som skæreblomster i blomsterbuketter. Denne klatrende rose er en kraftig væksthastighed og har en stærk modstand mod sygdomme som meldug og rust. Klatrerosen Moonlight er en Kordes-rose. Det betyder, at denne rose stammer fra familien Kordes' sortiment. Et tysk familieforetagende, der har mere end 125 års erfaring med rosenavl og formering.

Fordele:

Den smukke Moonlight klatrerose vil tilføre din have en fantastisk farve og dejlig duft. Den er let at vedligeholde og vinterhård, hvilket gør den til et ideelt valg for din have.

Lav pris og hurtig levering:

Hos Plantazon tilbyder vi konkurrencedygtige priser, hurtig levering direkte fra avlerne og en vækstgaranti, så du kan være sikker på at få sunde planter hver gang.


  • 1 x Climbing Rose Moonlight
Detaljer
Botanisk navnClimbing Rose Moonlight
KategoriRoses
Subcategoryclimbing
Højde20-30cm
Antal1x
BlomsterJa
BlomstringstidSommer
DuftendeNej
Skær blomsterNej
BlomsterfarveYellow
FrugtNej
SpiseligNej
BeliggenhedSolrig
HårdførJa
BunddækkendeNej
NaturaliseringNej
Planteafstand40cm
Plantedybde30cm
JordtypeGodt drænet jord
Fuldvoksen højde2 m - 3 m
Moden bredde80cm - 100cm
PruningMarch - April
GiftigNej
StørrelseRødder

Anvisninger for Plantning:

Ved modtagelsen af roserne skal du lade buskene stå i en spand vand natten over, så rødderne kan suge sig helt fulde. Sørg for at lave et veludgravet plantehul, der er mindst 25 cm. dybt og 30 cm. bredt. Bland jorden fra hullet med kompost og/eller pottemuld. Plant rosen så dybt, at rosenes hals (overgangen fra rødder til grene) er ca. 5 cm. under jorden. Tryk jorden godt sammen og giv tilstrækkeligt med vand. Giv gødning efter plantningen (og derefter hver gang).

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®