Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Pebermynte

Peppermint
Frø
0.2 gram
11,95 kr.
Udsolgt
SKU
A06431
  • Køb 2 for 10,76 kr. pr styk og spar 10%
  • Køb 3 for 10,16 kr. pr styk og spar 15%
  • Leveringstider 3-4 dage
  • Pengene tilbage garanti
  • Porto omkostninger fra 49,95 kr.
  • Køb nu betal senere
Nyd friske pebermynteblade i madlavning eller tørrede til te. Hjælper med fordøjelsen og beroliger maven. Køb frø til pebermynte på Plantazon.dk.

Pebermynte

Pebermynte, også kendt som mynte, er en alsidig og aromatisk plante. De små blade er perfekte til kødretter og saucer, mens tørrede blade kan bruges til te. Marts til april er ideel til såning i en frøbakke, eller så udendørs fra april til juni. Pebermynte er kendt for at berolige maven og hjælpe med fordøjelsen på grund af mentholindholdet i bladene og stænglerne. Plantazon tilbyder en pakke frø med netto vægt på 0,2 gram.

Egenskaber

Pebermynte foretrækker jord, der er gennemtrængelig for vand og trives bedst i solrig placering. Bladene er grønne, og blomsterne er hvide, hvilket tilføjer skønhed til din have.

Fordele

Pebermynte er ikke kun en velsmagende krydderurt, men den har også sundhedsmæssige fordele. Den kan berolige en urolig mave, forbedre fordøjelsen og lindre symptomer på forkølelse og influenza takket være mentholindholdet.

Lav Pris og Hurtig Levering

Køb dine pebermyntefrø på Plantazon.dk og nyd godt af vores lave priser, hurtige levering direkte fra avlerne og vores vækstgaranti.


  • 1 x Peppermint
Detaljer
Botanisk navnPeppermint
KategoriAndre
Antal1x
BlomsterJa
DuftendeNej
Skær blomsterNej
BlomsterfarveWhite
FrugtNej
SpiseligNej
Harvest timeMay - June
BeliggenhedSolrig
HårdførNej
BunddækkendeNej
NaturaliseringNej
Plantedybde2cm
JordtypeGodt drænet jord
Moden bredde10cm - 20cm
GiftigNej
StørrelseFrø

Såning og Pasning

Frøene kan sås fra marts til april i en frøbakke eller fra april til juni direkte udendørs i et frøbed. Efter delvis udvikling, plant frøplanterne om i større potter og senere direkte ud i containere, når de er ca. 10 cm høje. Pebermynte trives bedst i skygge, hvor den kan vokse frodigt. Sørg for at plante den i et lukket rum for at kontrollere dens vækst.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®