Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Pragtspirea hækplanter x 5

Spiraea arguta
Potteplante
Ø 9cm
5 pcs
Højde ved levering inkl. potte 20-30 cm
76,95 kr.
Udsolgt
SKU
A03999
  • Leveringstider 3-4 dage
  • Pengene tilbage garanti
  • Porto omkostninger fra 49,95 kr.
  • Køb nu betal senere
Skab en fantastisk have med disse 5 Spiraea Arguta hækplanter med hvide blomster. Ideelle til solrige områder og vinterhårdføre. Køb dem på Plantazon.dk!

Pragtspirea hækplanter x 5

Spirea Arguta, også kendt som spirea, er en smuk busk, der producerer tusindvis af hvide blomster. Blomsterne blomstrer på lange grene fra slutningen af foråret til sommeren. Du kan plante denne spirea som hæk eller som en fritstående busk. Beskær Spirea Arguta efter blomstringen for det bedste resultat, så der kan vokse mange nye blomstergrene.

Produktattributter

Potplante, planteafstand hække 5 planter pr. meter, foretrukken jordtype alle former for jord, planteposition solrigt, vinterhårdfør, blomsterfarve hvid, leveringshøjde inkl. potte 20-30 cm, 5 hækplanter.

Fordele ved produktet

Pragtspirea hækplanter er lette at dyrke og vedligeholde, perfekte til at skabe en smuk og blomstrende hæk i din have. Deres hvide blomster tiltrækker sommerfugle og bier, hvilket giver en levende have.

Lav pris og hurtig levering

Køb dine Pragtspirea hækplanter direkte fra vores producenter til en overkommelig pris. Vi tilbyder hurtig levering og en vækstgaranti, så du kan være sikker på et vellykket køb.


Detaljer
Botanisk navnSpiraea arguta
KategoriSpirea
Gelevered somPlante og gryde
Antal5x
BlomsterJa
BlomstringstidForår
DuftendeNej
Skær blomsterNej
BlomsterfarveWhite
FrugtNej
SpiseligNej
BeliggenhedSolrig
HårdførJa
BunddækkendeNej
NaturaliseringNej
Plant spacing hedges5 per metre
Plantedybde10cm
JordtypeAlle jordtyper
Fuldvoksen højde150cm - 200cm
Moden bredde125cm - 150cm
GiftigNej
PotteØ 9cm
Størrelse20-30cm
Pris pr stkKr 15,39

Plantning af Pragtspirea hækplanter

Tag Spiraea Arguta hækkeplanterne ud af potten og adskil rødderne lidt, så rødderne kan vokse ud og ikke forblive i form af dyrkningspotten. På denne måde vil planten være bedre til at absorbere vand i tørke. Hvis du lægger rodklumpen i en spand vand 10-12 timer før plantning, vil det give planten en fordel. Når du har besluttet, hvor du vil plante, graver du et hul, der er dybt nok til at placere hele klumpen af Spiraea Arguta hækkeplanter lige under jorden.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®