Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Rødhættes Eventyrhave x 50

50 pcs
46,95 kr.
Tilgængelig igen næste efterår
SKU
A00749
  • Leveringstider 3-4 dage
  • Pengene tilbage garanti
  • Porto omkostninger fra 49,95 kr.
  • Køb nu betal senere
Få en farverig og vinterblomstrende bunke med Rødhættes Eventyrhave x 50 fra Plantazon. Perfekt til enhver have!

Rødhættes Eventyrhave x 50

En meget smuk samling af tulipaner i Rødhætte, blå druer (muscari armeniacum) og Anemone blanda. De blomstrer samtidig og danner et smukt tæppe af farve. Denne blanding af perlehyacinter, røde tulipaner og blå anemoner er en favorit for alle jordtyper og er vinterhårdfør. Med skæreblomster og en blanding af blomsterfarver, vil denne blomsterblanding bringe glæde til enhver have. Blomstringsperioden strækker sig fra vinteren til tidligt forår, og med 50 blomsterløg er der masser at glæde sig over.

Plant Rødhættes Eventyrhave x 50 i grupper i veldrænet jord mellem oktober og december for bedste blomstring. Sørg for at placere de højere sorter bagpå og de lavere sorter forrest. Dæk jorden med halm eller blade for at beskytte mod frost og forhindre ukrudt. Nyd farverne og skønheden fra denne blomsterblanding!

Vi tilbyder hurtig levering direkte fra vores avlere til lave omkostninger og med vækstgaranti. Få din egen Rødhættes Eventyrhave x 50 i dag!


  • 20 x Muscari armeniacum
  • 20 x Anemone blanda
  • 10 x Tulipa greigii 'Red Riding Hood'
Detaljer
KategoriAndre
Antal50x
USPafskåret blomst
Pris pr stkKr 0,94

Plantningsinstruktioner

Følg plantningsinstruktionerne, der er trykt på hvert enkelt emballage. De højere sorter bagpå og de lavere sorter forrest. Forår blomstrende blomsterløg skal plantes bedst i grupper i veldrænet jord mellem oktober og december. Bearbejd jorden ved at blande den med organisk gødning op til ca. 30 cm dybde. For kolde vintre er det en god idé at dække jorden med halm eller blade for at beskytte mod frost. Derudover hjælper det med at forhindre ukrudt.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®