Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Stikkelsbær thunbergii Pink Queen (Berberis)

Berberis thunbergii Pink Queen
Potteplante
Ø 9cm
Højde ved levering inkl. potte 15-20 cm
Blomster venlige for bier
Dekorativt frugt
29,95 kr.
Udsolgt
SKU
A08966
  • Køb 3 for 26,96 kr. pr styk og spar 10%
  • Køb 5 for 25,46 kr. pr styk og spar 15%
  • Leveringstider 3-4 dage
  • Pengene tilbage garanti
  • Porto omkostninger fra 49,95 kr.
  • Køb nu betal senere
Opdag skønheden i Stikkelsbær thunbergii Pink Queen (Berberis) - en dekorativ potplante med lilla blade og gyldne blomster. Perfekt til solrige steder i haven.

Stikkelsbær thunbergii Pink Queen (Berberis)

Det japanske Berberis Pink Queen (japansk Berberis) er en kompakt busk med særprægede røde blade, der skifter til en purpurrosa farve og har en opret vækst. Den er langsomtvoksende; væksthøjden er op til 150 cm på 10 år. Denne busk er et unikt tilføjelse til bedet og danner en unik hæk. Busken blomstrer om foråret med gyldne blomster. Berberis thunbergii Pink Queen er en potplante med lilla blade, der tilføjer farve til enhver have. Plant den i solrige eller halvskyggede områder og nyd dens vinterhårdføre natur og bivensvenlige blomster. Med en leveringshøjde på 15-20 cm er den klar til at blive en del af din have.

Denne busk er ideel som solitærplante eller som en del af en hæk og er let at vedligeholde. Form den efter behov for at opretholde den ønskede form og størrelse.

Med Plantazon kan du få denne smukke busk til en overkommelig pris, med hurtig levering direkte fra avleren, og med vækstgaranti for at sikre, at den trives i din have.


  • 1 x Berberis thunbergii Pink Queen
Detaljer
Botanisk navnBerberis thunbergii Pink Queen
KategoriBerberis
Gelevered somPlante og gryde
Højde15-20cm
Antal1x
BlomsterJa
BlomstringstidForår
DuftendeNej
Skær blomsterNej
BlomsterfarveYellow
FrugtJa
SpiseligNej
BeliggenhedSol og skygge
HårdførJa
BunddækkendeNej
NaturaliseringNej
JordtypeGodt drænet jord
Fuldvoksen højde80cm - 100cm
Moden bredde80cm - 100cm
GiftigNej
StørrelseØ 9cm
USPBier blomst

Plantning af Stikkelsbær thunbergii Pink Queen (Berberis)

For at opnå det bedste resultat ved plantning af Stikkelsbær thunbergii Pink Queen (Berberis), anbefaler vi at lade rødderne ligge i en spand vand i 2 timer før plantning. Plant busken i veldrænet jord og sørg for at give vand de første uger efter plantning. Den foretrækker solrige områder, men trives også i delvis skygge. For en enkeltstående plante, grav et plantehul på ca. 30x30x30 cm. Bland haven jord med lidt pottemuld og plant Stikkelsbær thunbergii Pink Queen (Berberis) i hullet.

Sørg for at opretholde en jævn vanding for at hjælpe planten med at etablere sig og vokse sundt. Beskær om nødvendigt for at bevare dens kompakte form og stimulere ny vækst.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®