Plant direkte fra avleren
100 % vækstgaranti
Inden for fra 49,95 kr. derhjemme
Ikke godt, pengene tilbage garanti

Zantedeschia Kalla Zazu

Zantedeschia Zazu
Rhizom
20,95 kr.
Udsolgt
SKU
A08373
  • Køb 3 for 18,86 kr. pr styk og spar 10%
  • Køb 5 for 17,81 kr. pr styk og spar 15%
  • Leveringstider 3-4 dage
  • Pengene tilbage garanti
  • Porto omkostninger fra 49,95 kr.
  • Køb nu betal senere
Få en smuk pop af lyserøde blomster med Zantedeschia Kalla Zazu knoldene. Ideel til halvskygge positioner og skæreblomster!

Zantedeschia Kalla Zazu

Zantedeschias, også kendt som Callas, blev dyrket i deres oprindelige form af egypterne under faraoernes regeringstid. De er elsket for deres smukke, statelige blomster, der nu fås i en række klare farver. De gør sig godt i bedet langs dammen og i potter. Knoldene kan godt opbevares, så du kan have glæde af dem i mange år. Vi leverer dig en smuk, klar lyserød blomstrende variation, af enestående skønhed. Zantedeschia Kalla Zazu er kendt for sine smukke skæreblomster og foretrækker en halvskygge position i vandgennemtrængelig jord. Deres lyserøde blomster blomstrer fra sommer til efterår og vil lyse op i enhver have.

Fordele ved Zantedeschia Kalla Zazu

Kalla Zazu knoldene er lette at dyrke og kræver minimal pleje. Deres smukke blomster tilføjer en pop af farve til din have eller hjem. De er ideelle til skæring og vil glæde dig med deres langvarige blomstring.

Køb nu

Bestil Zantedeschia Kalla Zazu knoldene til en lav pris med hurtig levering direkte fra producenterne. Vi giver vækstgaranti, så du kan være sikker på at få sunde og smukke planter.


  • 1 x Zantedeschia Zazu
Detaljer
Botanisk navnZantedeschia Zazu
KategoriZantedeschia
Gelevered somRhizomes
Antal1x
BlomsterJa
BlomstringstidSommer-Efterår
DuftendeNej
Skær blomsterJa
BlomsterfarvePink
FrugtNej
SpiseligNej
BeliggenhedHalvskygge
HårdførNej
BunddækkendeNej
NaturaliseringNej
Planteafstand25cm
Plantedybde10cm
JordtypeGodt drænet jord
Fuldvoksen højde30cm - 40cm
GiftigNej
USPafskåret blomst

Plantning af Zantedeschia Kalla Zazu

Plant knoldene i en næringsrig fugtig jord i april-maj eller plant tidligere indendørs (marts) for en tidlig start. For et smukt resultat bør potten have en størrelse på 17-20 cm i diameter. Plant knoldene halvvejs ned i potten. Gød jorden med lidt koemestkorn (1 spiseskefuld pr. pot) Giv lidt flydende gødning under væksten. Potter kan også placeres ved vandkanten af en dam, hvor de vil trives godt. De kan lide en solrig position eller halvskygge for optimal vækst.

©2024 Bulbs Direct B.V. - Fotografering ©Plantazon®